A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

Ciklusszinkron Minitanfolyam

Neked is mindenféle hormonális tünetek “színesítik” a hétköznapjaid? Évek óta próbálod felvenni a tested ritmusát, de olyan, mintha te és ő két különböző irányba haladnátok?

A nagysikerű Program zárt változata: Ezt a programot közel 4.000 nő végezte el 2022. októberében!

Minitanfolyam a Ciklusszinkron életről, azaz a női biohackingről!

Szeretnél megszabadulni a bosszantó tüneteidtől, egyensúlyba hozni a hormonjaidat, és végre békében élve egy nyelvet beszélni a testeddel, de nem tudod pontosan mit kell tenned?

Ezen a minitanfolyamon megtanítom neked hogyan tudsz összhangban élni a ciklusoddal, megmutatom neked a TE saját beépített hormonális GPS-edet, amivel végre tudni fogod merre van az előre a hormonális káoszban!

„Szívből ajánlom a programot! Lassan közhellyé válik a mondás, hogy „kötelezővé tenném az iskolákban” a lányoknak -az ő szintjükön; de tényleg annyira fontos lenne, hogy mire menstruálni kezdenek, természetes legyen számukra, hogy mivel tudják segíteni a testüket, hogy megfelelően működjön. Hogy a mensijüknek örüljenek, és a nővé válásuk csodáját élhessék meg általa, nem pedig a fájdalmakat és egyéb tüneteket, s azt, hogy azok a napok elvesznek tőlük minden szempontból. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy én ezt a tudást már átadhatom a kislányomnak. Köszönöm!

Bea

A minitanfolyamon megtanulod:

$

Hogyan működik a belső hormonális GPS-ed, és hogyan térképezheted fel és fordíthatod a saját hasznodra a nőiségedben rejlő lehetőségeket

$

Milyen a normális ciklus, hogyan lehet kitalálni, hogy hol tartasz a ciklusban

$

Mire jó az ovuláció

$

Fogamzásgátló tabletta és a ciklusszabályozás

$

Miért érdemes ismerni a ciklusod egyes szakaszait és mit nyerhetsz ezzel a tudással

$

Miket vehetsz észre, és milyen változásokat vezethetsz be, hogy támogasd magad az egyes fázisokban

$

Hogyan optimalizáld az életed az optimális egészség, kreativitás és termékenység érdekében

$

Hogyan optimalizáld a munkavégzést a ciklus egyes szakaszaiban

A program különösen hasznos lehet neked, ha…

van gyermeked – akár fiú, akár lány – és szeretnéd, ha nem kellene lavíroznia a női működések köré szőtt tévhitek akadályai között, hanem a kamaszkora kezdetétől tudná azt, amire neked egészen eddig várnod kellett

nőkkel, lányokkal foglalkozol, és bár rengeteget tudsz a testünk működéséről, nap mint nap tapasztalod, hogy vannak hiányzó puzzle darabok

ha felelősségednek érzed, hogy hiteles információkat birtokolj a tested működéséről, és ezek fényében hozz döntést az egészségedről: legyen szó orvosi kezelésről, edzésről, táplálkozásról, vagy akár az önismereti utadról

ha szeretnéd a testtudatosságot kiemelni a közösségi média platformok hashtag tengeréből, és valódi tartalommal feltölteni

A minitanfolyam lépésről lépésre tanítja meg az alapokat a ciklusodról, és arról, hogy hogyan lehetséges a ciklusoddal szinkronban létezned a 21. században – azaz hogy lehet Női Biohackerré válni.

Ki tartja az online minitanfolyamot?

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze!

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron Akadémia alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást. A Termékenységtudatról, valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit az orvosnál hallasz, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét, és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Ezért kezdtem el építeni azt a ma már hatalmas tudástárat, amiből ezen a Tanfolyamon veled is megosztom az egyik legfontosabb eszközt, amit a mai világban nőként kaphatsz, hogy újra nálad legyen az irányítás, és magabiztosan képviselhesd az érdekeid az orvosi rendelőben és azon kívül is.

Hogy zajlik és miből áll a minitanfolyam?

$

Egy zárt felületre kapsz belépőt, itt találod az összes anyagot egy helyen. A vásárlás után egyből eléred az összes anyagot, és szabadon, saját időbeosztásban dolgzohatod fel az anyagokat. Az anyagokat 6 hónapig éred el!

$

Egy átfogó bevezető után 5 videóban elmesélem neked a ciklusszinkronitás alapjait.

$

Megkapod az 5 napos minitanfolyam összes élő felvételét is. Ez a tanfolyam október 17-21-ig zajlott, és itt hoztunk extra tanításokat, illetve megválaszoltuk az aznapi videóval kapcsolatos kérdéseket. Ez számodra is biztosan hasznos lesz, hiszen majdnem 4000 nő végezte el a tanfolyamot, és az ott előforduló leggyakoribb kérdéseket gyűjtöttük össze, és válszoltuk meg minden este.

$

Minden videóhoz tartozik egy letölthető anyag is, ami segít az adott szakaszt megérteni, összefoglalni, és itt találod majd a minta recepteket is.

$

Minden videó elérhető hanganyagként is, ha így neked kényelmesebb.

$

Most ajándékba kapod a 03.01-én zajlott Ciklusszinkron Webinárium felvételét is!

Hogyan fogja ez a minitanfolyam pozitívan befolyásolni az életedet?

$

Nagyobb könnyedség, teljesség és kiegyensúlyozottság érzése a mindennapokban

$

Felvértezve érzed majd magad a ciklusodban bekövetkező változásokra, és tudod majd, hogy a tested változásai megerősítenek, nem kell többé háborúban állnod önmagaddal

$

Bölcs, gyönyörű és erős nőként ismered meg magad, könnyebben tudsz ezáltal másokat is támogatni, ami különösen hasznos lesz, ha anya vagy, vagy ha nőkkel foglalkozol, segítő szakmában dolgozol

$

Kevesebb túlterheltség – jobban tudod majd kezelni az energiádat a ciklusod alatt

$

Elfogadás magaddal szemben, önkritika helyett önszeretet

$

Kiegyensúlyozottabb kapcsolatok a szeretteiddel, mivel tudod, hogy mire van szükséged, és ezt kommunikálni is tudod

$

Virágzó kreatív energia, ötletek és inspiráció

$

Végre bízol majd a testedben, az intuíciódban, ezáltal magabiztosabb is leszel

$

És persze még ott van a ragyogó bőr, az erős test, a nyugodtabb alvás, a libidó és még sok-sok minden más!

Miben más ez, mint a Női Biohacking Ciklusszinkron Program?

  • Ez kicsinyített változata a Nagy Ciklusszinkron Programnak, mondhatjuk, hogy a kistestvére!
  • Itt nem megyünk bele annyira mélyen a folyamatokba, mint a nagy programban, és nem szükséges hozzá 6 hét, hogy végigmenj az anyagokon. 
  • Saját tempódban dolgozhatod fel a program tartalmát.
  • Nincs Facebook csoport támogatás, önállóan tanulhatsz.
  • Mindig elérhető program. A zárt felülethez a vásárlás után 6 hónapig férsz hozzá!
  • Alapokat fogsz megtanulni, rövidebb videókból, rövidebb írásos anyagokból, de hidd el ez is sokkal több tudás, mint képzeled!
  • Ez a 2022. októberében lezajlott 5 napos minitanfolyam anyagait öleli fel, amit közel 4000 nő végzett akkor el! A nagy sikerre való tekintettel szerettük volna, ha ez is elérhető, és hozzáférhető, így minél több nőhöz eljuthat ez a tudás!

Maradtak még kérdéseid?

Előre gondolkodtunk, és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@funkcionalisorvoslas.hu email címen bátran tedd meg!

Hormonális fogamzásgátlót használok, hogyan befolyásolja ez a program kimenetelét? Abba kell hagynom előtte, vagy azzal együtt is működik?

A tabletta szedése – vagy egyéb hormonális fogamzásgátló használata idején a ciklusszinkronizálás nem működik úgy, ahogyan működik a természetes ritmus mellett.

Ha fontolgatod a tabletta elhagyását, a táplálkozás és a mozgás ciklushoz való szinkronizálásának elkezdése még a tabletta szedésének idején a hormonális átmeneti időszakot nagyban megkönnyítheti és megelőzheti a különböző tünetek visszatérését vagy előfordulását, mint amilyen pl.: az akne, az álmatlanság, a hangulat ingadozások és a rendszertelen menstruációs ciklus.

A programban leírt tanácsok beépítése az életedbe segít majd az átmeneti időszakban, míg a tengelyek visszaállnak a természet adta állapotukba.

Jelenleg szoptatok és/vagy nem állt még vissza a ciklusom. Nekem is érdemes lehet elvégezni a programot?

Bizony! Addig amíg rendszeresen szoptatsz természetesen a ciklusod még valószínűleg nem állt vissza, vagy még rendszertelenebb. A kizárólagos szoptatás alatt a prolaktin hormon miatt, ami a tejtermelést szabályozza, illetve az ösztrogén és progeszteron hormonok egymással összefüggő működésének hatására legtöbbször nincs peteérés. De a tejtermelés változásakor (hozzátáplálás, betegség, stressz) az ösztrogén hormon szintje is váltakozik, és el-elindul a tüszőérés folyamata, ami meg-megáll, ha az újabb szoptatás alkalmával ismét több prolaktin hormon képződik a testedben. (Billings.hu) A programban leírt tanácsok számodra is nagyon hasznosak lesznek majd!

Cikluskövetés-e a biohacking? Megtanuljuk-e a programban a cikluskövetést?

A biohacking egyik kiemelt megfigyelési módszere a cikluskövetés. A ciklusod legfontosabb stádiumainak szemmel tartása az egyik alapvető eszköz a kezedben arra, hogy megőrizd a kontrollt a hormonjaid harmonikus működése fölött. Általa veheted észre legkorábban, még más tünetek jelentkezése előtt, hogy ha valami eltér a megszokottól, így időben közbeléphetsz. A cikluskövetéses módszerekről szó van a Programban, de célja nem a cikluskövetéses módszerek részletes ismertetése vagy megtanítása. Hasznos linkeket ajánlunk, ha részletesebben érdekel a téma. A Programban kapsz egy alapot a cikluskövetésről.

Mi véd meg a terhességtől, ha nem szedek fogamzásgátlót?

A ciklustudatosság alapvetően képessé tesz arra, hogy termékeny és terméketlen napokat különíts el a ciklusodban, és tökéletes módszer a fogamzásgátlásra. Ijesztőnek tűnhet, hiszen egy teljesen új paradigma a szokásos módszerekkel szemben, azonban csak addig ennyire homályos és bizonytalan, míg meg nem ismered a tested. Óriási tévhit, hogy a női test egy hektikus, össze-vissza ovuláló, állandóan termékeny rendszer! Ennek a tévhitnek a felszámolása az első lépés a természetes fogamzásgátlás felé. A tanulási időszak alatt, illetve a termékeny időszakban természetesen fontos, hogy használj kiegészítő védekezési módszereket, fontos, hogy megszerezd a kellő önbizalmat és tapasztalatot tested jeleinek olvasásához.

Alkalmas a program menopauzában után is?

A Ciklusszinkron Program kifejezetten a reproduktív/termékeny korban lévő nőknek szól. Ha már a menopauzában vagy, akkor a ciklussal szinkron életmód már nem lesz releváns. Tudom, hogy ez is egy hatalmas hiányterület, és igyekszünk minden perimenopauzában és menopauzában élő nőnek is segítséget nyújtani, bejegyzéseket, témákat átbeszélni a későbbiekben. Ha mégis vonzó számodra ez a szemlélet, akkor a hold fázisait figyelembe véve tudod végezni a programban leírt tanácsokat, javaslatokat!

Milyen formátumban kapom meg a programot?

A program egy külön belső, zárt felületen elérhető – tudastar.funkcionalisorvoslas.hu. A fizetés után már be is tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre. A program tananyaga videó, hanganyagok, írásos anyagok illetve bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható PDF formátumú e-book.

Mit kell tennem, hogy megszerezzem?

Válaszd ki hogy egyben vagy részletekben szeretnél-e fizetni és kattints az „Kérem a csomagot!” gombra. Ezután töltsd ki a számlázáshoz szükséges adatokat az űrlapon, majd a következő oldalon fizesd ki a választott összeget. Készen is vagy!

A sikeres fizetést követően e-mailben megkapod majd a számlát, illetve egy további e-mailben minden fontos tudnivalót elküldünk majd!

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

A Stripe rendszerén keresztül tudsz fizetni a bankkártyáddal vagy Apple Pay-el.

Ha pedig valami gondod akad, vagy kérdésed van a fizetéssel kapcsolatban, kérlek írj nekünk az info@funkcionalisorvoslas.hu e-mail címre, és munkanapokon 9:00-15:00 között igyekszünk válaszolni, amint lehet!

Hogyan működik a bankkártyás fizetés?

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, majd egy külön e-mailben megkapod a számlát is.

Átutalással szeretnék fizetni, lehetséges?

Ha valamiért nem tudsz kártyával fizetni, akkor van lehetőség banki utalásra is. Átutalással ezen a linken keresztül lehet fizetni, kizárólag egy összegben.

Meddig érhetem el online a tanfolyamot?

A belső felületet, és a program anyagait 6 hónapig éred el. Ennyi idő áll rendelkezésedre, hogy feldolgozd az anyagokat.

A tanfolyamon és az e-bookokban leírt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az oldal fenntartója nem vállal felelősséget. Tartósan fennálló vagy akut tünetek esetében is kérlek keresd fel kezelőorvosodat! Az oktatási anyagok célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon.

A tanfolyamon a kompetenciahatárokat szigorúan tartjuk, tehát egyéni, konkrét egészségügyi problémákat érintő kérdésekre nem válaszolunk. Az új Felnőttképzési törvény miatt pedig azt is ki kell emelnünk, hogy a tanfolyam nem a felnőttképzés keretein belül zajlik, nem adunk szakképesítést és a kurzusok nem irányulnak kompetenciafejlesztésre.

Mit mondanak a résztvevők?

Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra, mert eddig soha nem hallott tényekkel szembesültem, információval bővült a tudasom!

16 éves korom óta szedtem fogamzásgátló tablettát, kisebb-nagyobb kihagyásokkal kb 15 évig, majd pár évig hüvelygyűrűt használtam… Ha tudtam volna anno, hogy ez mivel járhat… Ezért is írtam korábban, hogy ezt tanítani kellene kötelezően a tiniknek, de a szüleiknek is. De a nőgyógyaszoknak is, hogy a hozzájuk forduló lányokat, nőket kellőképpen tájékoztassák ezen szerek következményeiről.  Nem elég az éves májfunkciós labor, és ha ott rendben van minden, akkor oké, mehet tovább a tabletta stb.

Az oldalt régebb óta követem, így bizonyos dolgokat már megfigyeltem, de most sokkal jobban fogok figyelni és jegyzetelni! Hálás vagyok a tanfolyamba fektetett energiáért, köszönöm!

Simon Szilvia

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, és magamat ismételni: ezzel a módszerrel minden lánynak találkoznia kell!

Talabos Georgina

Szuperül összefoglalt anyag! Bárcsak az iskolában is ilyen érthetően és RÉSZLETESEN beszéltek volna a ciklusunkról. Köszönöm, várom a holnapot és a következő évszakot.

Rékasi Dorina

Annyira örülök, hogy csstlakoztam a tanfolyamhoz. Sehol máshol nem találkoztam még ilyen nagyon aprólékosan elmagyarázott folyamatokkal a női ciklus kapcsán. Köszönöm!

Petrus-Horváth Alexandra

Jó régen voltak egy ismerősömmel nagy, világmegváltó beszélgetéseink a nőiség és férfiség mibenlétéről. Nyilván nem jutottunk semmire. De most ez megint olyan dolog, hogy végülis itt volt az orrom előtt a válasz egész életemben, de azt hittem, biztos valami más is lesz még. Pedig ha a ciklust és a ciklikusságunkat el- és befogadom az életembe, és ilyen mélységben látom, akkor nyilvánvaló nekem most, hogy ez a hullámzás maga a nőiség, és az állandóság maga a férfiség. Nekem ez most így igaz és gyönyörű. És amikor a párommal azon évődünk, hogy én magam vagyok a változás, aki újra és újra hoz valami újat és borít valamin, ő meg élvezné, ha mindig minden ugyanúgy maradna, és ezzel együtt imádjuk egymást, akkor abban nekem ott van ennek az egésznek a csodája. Mindig itt volt a válasz az orrom előtt arra a kérdésre, hogy kik és milyenek is vagyunk mi, férfiak és nők, köszi, hogy megmutattátok!

Patik Réka

Most kommentelek és reagálok bármit le először, mert annyira szenzációs az egész, főleg a mai végképp, hogy már nem bírom magamban tartani! A többi ömlengést most kihagyom,  de lassan 2 éve nincs fent a Facebook a telefonomon, mindenféle elvi és lelki okokból, és a tanfolyam indulása előtti utolsó éjszaka még dúlt bennem a dilemma, hogy mi legyen, hagyjam ki a tanfolyamot vagy töltsem le a facebookot, hogy részt tudjak venni …. már úgy mentem el aludni, hogy lemondtam róla, és végül hajnalban az első videó lejárta előtt letöltöttem mégis és úúúúgy örülök, hogy meggondoltam magam!!!! Nagy kár lett volna lemaradni erről! Köszönöm szépen ezt a kincset érő tudást, és a sok AHA élményt, illetve nem utolsó sorban Zsuzsi kellemes stílusát, élmény hallgatni

Blau Csilla

Ciklusszinkron Minitanfolyam

Női Biohacking Ciklusszinkron Program

Ciklusszinkron minitanfolyam

18.990 Ft

bruttó ár

Kurzus

11 videó

10 hanganyag

6 e-book

Ciklusszinkon Webinárium felvétele

Írásos kiegészítő anyagok a tanfolyam belső felületén

Ajándékok

Belső zárt felület elérése 6 hónapra

Kedvezmények táplálékkiegészítőkhöz és konkrét javaslatok

Kedvezmény a nagyobb programra

20% kedvezmény e-book vásárlására

🔒 100% biztonságos fizetés

Aggódsz, hogy megéri-e a Ciklusszinkron Minitanfolyam?

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az anyagokat.

Ha valamiért mégsem tetszik a program, és ezt jelzed nekem e-mailben a vásárlást követő 5 napon belül, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel, a program költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.