Énidő

Össze vagy zavarodva, dekoncentrált, fáradt vagy, nehezen fókuszálsz, rosszul alszol, szorongsz vagy depressziós vagy? Vizsgáljuk meg együtt a kiváltó okokat és a megoldásokat.

Nőiesség kiteljesedése - 1. rész

A jóga ideális gyakorlásforma a nők számára, mivel kombinálja a szív- és érrendszer edzését az izomerősítéssel és a teherbírás növelésével anélkül, hogy megterhelné a szerveket, a hormonrendszert és az ízületeket. 

 

Nőiesség kiteljesedése - 2. rész

A jóga természetesen segít a női test és lélek ápolásában is, ugyanakkor sokkal produktívabb, ha a női jóga eszközrendszerét segítségül hívjuk és alkalmazzuk. A nőiesség finom rezgéseit figyelembe véve is lehet jógázni…

 

 

Egyperces Jóga? - Instant megoldások helyett új életmód

A testgyakorlatok hamar látható eredményt hoznak, de fontosabb, ha a mindennapjaink részévé válik, mellyel egy új és egészségesebb életmód alakítható ki. Egyperces jóga helyett új életmód!

 

 

Dobozva zárva - Slowlife - Áldás vagy átok

Kizökkentünk. Teljesen új, és meglehetősen izolált élethelyzetbe kerülünk. A stresszhelyzet valós, de próbáljunk fordítva gondolkodni és odafigyelni magunkra. Mit lehet kihozni az otthonülős, bezárkózós hétköznapokból?

 

 

Bevezetés a meditációba

Szeretném, ha mindent, amit eddig gondoltál a meditációról elfelejtenél! Felejtsd el a lótuszülést, a hümmögést, az énekelést, a mantrázást, a 20 perc néma csöndet. Engedd el ezeket!
A meditáció az amivé te teszed, amilyennek te szeretnéd, az a tiéd! Megtanulhatod, felfedezheted a…

10 perces meditációk a hét minden napjára- Álmodozás

Az álmodozás segít fejleszteni a képzelőerődet, és segít kreatív megoldásokat találni a problémákra. Egy kis vizuális segítséget nyújt álmaid életének megteremtéséhez. Próbáld ki ezt a meditációt, hogy felébreszd a benned rejlő kreativitást.

 

 

10 perces meditációk a hét minden napjára - Vizuális meditáció

A vizuális meditáció egy objektumra fókuszál a meditáció teljes ideje alatt. Vannak szimbólumok, geometriai formákkal, amelyeket yantra-nak neveznek, vagy vizuális mantrák, amik ugyancsak segíthetnek.

 

 

10 perces meditációk a hét minden napjára - So hum

Úgy tűnhet, hogy az elfoglalt életünk irányít minden ébren töltött pillanatunkat, könnyen elfeledkezünk róla, hogy a meditációval egy szervezettebb, nyugodtabb, kevésbé kaotikus életet teremthetünk magunknak. A leggyakoribb kifogás…

10 perces meditációk a hét minden napjára- Hála

Van ez a dolog, ez az erő, amit nem ismerünk. Tudjuk és használjuk is a nevét, és el is várjuk, hogy mások irányunkba ezt a dolgot mutassák. Persze ezt csak egónk büszkeségéért akarjuk, mert valójában nem is tudjuk, hogy miről van szó. Igazából nem ismerjük a hálát.

10 perces meditációk a hét minden napjára - Satnam

Most egy egyszerű mantra meditációt, a Satnam meditációt próbálhatod ki, ami hangokat és mozgást használ. A SA-TA-NA-MA szótagokat és a megfelelő mozgást fogjuk itt gyakorolni, hogy ezzel is segítsünk elmélyíteni figyelmünket, magunkra irányítani a fókuszt, ítéletek és elvárások nélkül.