Úgy érzed, mindent kipróbáltál, hogy búcsút ints a PCOS-nek, de az összes módszerből hiányzott valami? Valami, ami nélkül talán nem is lehet tartós eredményeket elérni a policisztás ovárium szindróma kezelésében?

A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

PCOS Webinárium

A legjobb helyen jársz!

Együtt megkereshetjük a hiányzó láncszemet, hogy végre te is megtapasztald: a hormonjaid nem az ellenségeid!

Ingyenes Webinárium a legfontosabb tudnivalókról, okokról és oki terápiáról a PCOS-ban!

Megnézem a Webinárium felvételét!

Ha szeretnél holisztikus szemléletben tekinteni a PCOS kiváltó okaira, majd megismerni azokat a lehetőségeket, amelyeknek segítségével visszaveheted az irányítást a kezedbe, akkor…

Gyere és tarts velünk, mert ezen az ingyenes webináriumon megtanítom neked hogyan tudsz segíteni a PCOS-n, megmutatom hogyan gyógyíthatod meg a gyökér okokat, így végre békét köthetsz a testeddel!

A PCOS webináriumon megtanulod:

Igen, szeretném megnézni a felvételt!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

nap
óra
perc
mp

Kik tartják a webináriumot?

Dr Varga Zsuzsanna

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze!

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron Akadémia alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást A Termékenységtudatról valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit a kollégáim mondanak, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét- és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Ezért kezdtem el építeni azt a ma már hatalmas tudástárat, amiből ezen a Tanfolyamon veled is megosztom az egyik legfontosabb eszközt, amit a mai világban nőként kaphatsz, hogy újra nálad legyen az irányítás, és magabiztosan képviselhesd az érdekeid az orvosi rendelőben és azon kívül is.

Hofgárt-Ékes Noémi

Lassan 4 éve talált rám a cikluskövetés lehetősége, 3 éve pedig a ciklusszinkron életmód. Ezeket az azóta eltelt idő alatt kis túlzással mindenre használtam a teherbeeséstől a fogamzásgátláson át a testemmel való, nagyon hosszú tárgyalásokat követő békekötésig.

Zsuzsi (és a Funkcionális Orvoslás ) két éve része az életemnek, bár lassan mintha mindig ismertük volna egymás. 2020 óta dolgozok vele azon, hogy a lehető legtöbb nő tudja meg: nem pusztán opció, hanem alapjog élni a ciklusunk adta lehetőségekkel.

Az utam – mondjuk így – rögös: PCOS-ra évtizeden át halvány megszakításokkal használt hormonális fogamzásgátlók tárháza, endometriózis, nehéz szülések, koraszülés, súlyos veszteségek színesítették. Finoman szólva sem volt mindig telihold ragyogó fényében fehér lenvászonban boldogan lejtett örömtánc a ciklusom. De mára ugyanolyan része az életemnek, mint a lélegzetvétel.

Úgy érzem, hogy elképesztően fontos lett volna, hogy ez a tudás a lehető leghamarabb eljusson hozzám. A női testtudatosságban olyan különleges erő rejlik, amely egy sor fizikai és lelki nehézséget képes megelőzni, és olyan muníciót adhat nekünk, nőknek, amely által az élet minden területén a lehető legtöbbet hozhatjuk ki önmagunkból. Hiszek abban, hogy a mi egészségünkért és a lányaink könnyebb boldogulásért is fontos, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk terjeszteni a funkcionális szemléletet a női egészséggel kapcsolatban. Őszintén remélem, hogy ti is  legalább annyira belebolondultok a női test működésébe, mint én.

Tornai Ildikó

Tornai Ildikó vagyok, nemzetközileg akkreditált termékenységtudat-oktató, 4 gyermek édesanyja. A cikluskövetés 2018 óta az életem része, a negyedik gyermekem születése óta használom fogamzás elkerülésére, szoptatás alatt tanultam meg.

Az oktatóvá válás ötlete abból az élményből született, hogy korábban éveken keresztül kerestem saját magam és a férjem számára biztonságos, hormonmentes és nem-invazív fogamzásgátlási módszert, de az egészségügyi rendszer keretein belül sajnos nem jártam sikerrel.

2017-ben találtam rá a Billings Ovulációs Módszerre®, mely minden kérdésemet egy csapásra megválaszolta, és olyan szintű tudást, könnyedséget és örömet hozott az életembe, hogy úgy döntöttem, hogy ezt tovább kell adnom. 2019 óta számtalan különböző élethelyzetben lévő nőnek oktattam cikluskövetést, 2020 óta pedig Zsuzsival is több projektben működünk együtt. 2022 júliusa óta az európai Billings Központokat összefogó Board főtitkáraként dolgozom.

A cikluskövetés mellett dúlaként is jelen vagyok szülések körül. Azt látom, hogy a női életút mérföldkövei – első menstruáció, nővé válás, szülés, változókor – elválaszthatatlanok egymástól, és ha az első lépés, a ciklustudatosság megvan, akkor annak az önbizalomra és egészséges testképre tett pozitív hatásai a szüléseken keresztül egészen a menopauzáig érnek.

Vigyázat, mert a téma addiktív!

Megnézem a webinárium felvételét!

Vélemények a korábbi programokról

Igen, szeretném megnézni a webináriumot!

PCOS Program
- A természetes recept

9 lépés a hormonegyensúly, az egészséges anyagcsere és a termékenység felé

Ismét megnyitottuk 05.16-ig!

A helyek száma korlátozott - biztosítsd a tiédet még ma!