Tudásanyagok

Pajzsmirigy gyógyítása természetesen - Legfontosabb lépések a pajzsmirigy gyógyulásáért

Összeszedtem a legfontosabb információkat, és leírtam neked közérthetően, ahogyan mindig is el szerettem volna mondani már az elejétől fogva minden páciensemnek, hogy hogyan működik a pajzsmirigyed, és mit kell tenni, ha probléma van vele. Így ezt most neked ajánlom, hogy ne kelljen tovább keresgélned a neten!

Útmutató a tökéletes menstruációhoz - Győzd le a PMS tüneteit E-book

A PMS nem kötelező tartozéka a nőiségünknek. Nem lettél arra kárhoztatva, hogy szenvedj. A PMS a hormonegyensúly felborulásának eredménye, amelyet táplálkozással, a megfelelő táplálék kiegészítőkkel, a ciklusoddal szinkron életmóddal orvosolhatsz. Ha foglalkozol a hormonegyensúly hiány okával, és azokat az étkezéssel, életmóddal gyógyítod, akkor megszüntetheted a PMS tüneteit. Továbbra is zajlik majd a menstruációs ciklus négy szakasza, ciklikusan, ahogyan kell, csak most már a PMS tünetei nélkül.  Tanuld meg hogyan! 

Ajándék PMS naplóval!

Policisztás Ovárium Szindróma - PCOS Hogyan kezeld a tüneteidet természetesen E-book

PCOS-val való megküzdésben is van egy pont, ahol döntened kell arról, hogy elfogadod azt, amit a modern nyugati orvoslás kínál neked, vagy dönthetsz úgy is, hogy más utat választasz és az előbbiekre nem tényként, hanem csak egy lehetőségként tekintesz. Ha szeretnél többet tenni magadért olvasd el ezt az E-book-ot!

A természetes termékenység titkai - Életmód tippek a termékenység elősegítéséhez

A jó hír, hogy vigyázhatunk a termékenységünkre, megőrizhetjük, javíthatjuk. Függetlenül attól, hogy éppen hol tartasz az úton – éppen tervezitek, hogy gyermeket szeretnétek, már próbálkoztok egy ideje, már több, mint egy éve nem jön össze a baba, esetleg már több beültetésen átestél – ezek az életmód javaslatok biztosan segítenek, hogy általános egészségi állapotod, így termékenységed is javuljon, és egy egészséges várandósság és baba legyen a jutalmad.

Endometriózis útmutató - Életmód tippek az endometriózis tüneteinek természetes kezelésére

Az endometriózis tízből egy nőt érint.

De tudod mit? Tehetsz lépéseket annak érdekében, hogy enyhítsd az endometriózis okozta panaszaidat. Az endometriózis, egy állapot, amelyhez hozzátartozik az immunrendszer zavara, hormonális egyensúlyhiány és a gyulladás, reagál különböző célzott életmódbeli változásokra. Vagyis: azon döntések, amelyeket az étkezéssel, a fizikai aktivitással és az életmóddal kapcsolatosan meghozol, ÓRIÁSI változásokat képesek előidézni az életedben. Ebből az útmutatóból megtudhatod hogyan!

Fogamzásgátló Detox - Hogyan hagyd el a tablettát hormonális hullámvasút nélkül

Ha te is egyike vagy annak a sok nőnek, akit a menstruációja kezdete óta azzal az egyértelmű üzenettel bombáznak, hogy a tabletta megjavíthatja az összes problémádat, de eleged lett, és az életedben elérkezett az a pillanat, amikor készen állsz arra, hogy elhagyd a tablettát, akkor ez a kis könyv neked szól!

Bármi is legyen az ok, amiért letennéd a fogamzásgátlót, ha készen állsz és szükséged van útmutatásra, kezdj bele a fogamzásgátló detoxba – itt kezdődik a gyógyulás.

Útmutató a tökéletes perimenopauzához - Természetes segítség az átmeneti időszakhoz

Az utolsó menstruáció előtt már évekkel élettani hormonális változások és tünetek kezdődhetnek. Az utolsó egy-két évet premenopauzának nevezik, ez az utolsó vérzéssel ér véget. 

A perimenopauza számos kellemetlen tünettel járhat, de ezek a tünetek nem elkerülhetetlenek. Igen, a perimenopauza ideje alatt bekövetkezett hormonális változások valódiak, de a tünetek, amelyeket sok nő tapasztal elkerülhetőek, enyhíthetőek. Az egyedülálló női biokémiai folyamatok ismeretében elkerülheted a perimenopauza kellemetlen tüneteit.