fbpx

Útmutató a tökéletes menstruációhoz

Győzd le a PMS tüneteit

Természetes megoldások a kiegyensúlyozott hormonháztartáshoz és a boldogabb, egészségesebb, kiegyensúlyozott ciklusokhoz

Ismerősek az alábbi tünetek?

$
Fejfájás
$
Derékfájás
$
Pattanások
$
Szorongás, frusztráció, depresszió
$
Alacsony libidó
$
Önbizalomhiány
$
Puffadás
$
Duzzadt, feszülő, érzékenyek mellek
$
Székrekedés vagy hasmenés
$
Alacsonyabb tolerancia hangokra és fényre
$
Alhasi görcsök
$
Állandó kívánósság – főleg a csoki után
$
Állandó fáradtság érzés, kimerültség
$
Alvásproblémák
$
Koncentráció és memória problémák
$
Hangulatingadozás

“Most értem a végére a PMS e-booknak és minden sorát imádtam! Nagyon sok új szempontot adott, tökéletesen kiegészíti az eddigi tudásomat a ciklusomról, a PCOS-em, inzulinrezisztenciám kapcsán felmerülő életmód kérdésekhez is új szempontokat adott. Hiánypótló ez a fajta teljesen holisztikus szemlélet. Átböngésztem a forráshivatkozásokat is, és azt hiszem ez most megint egy új szint a saját működésem megismerésében. Nagyon-nagyon ajánlom mindenkinek. Ebben a hónapban már követem.”

Csilla

Emiatt gyakran érzed úgy, hogy…

 • nőnek lenni szívás
 • érthetetlen, hogyan engedhette a természet ezt az egész menstruáció dolgot
 • egyszerűen felesleges ragaszkodni a ciklusomhoz, semmit nem ad, de rengeteget vesz el – majd visszatérek rá, ha gyereket szeretnék, addig szabaduljunk meg tőle 
 • elveszíted önmagad havonta egy teljes hétre, és ezt nem engedheted meg magadnak 
 • rosszul hat a testképedre a PMS által előidézett kellemetlenségek sora
 • minden hónapban egy hajszál választ el attól, hogy bekopogj a nőgyógyászhoz és azonnal megszabadulj a ciklusodtól
 • a sírógörcsök, a depresszió és a szorongás váltakozásának kezelése egyszerűen nem fér bele az életedbe

Ismerős ugye? Akkor ez az e-book neked szól!

Abban a hitben nőttünk fel, hogy a PMS a nővé válás és a nőiségünk elkerülhetetlen része. Aztán sokan meg is tapasztaljuk, és úgy gondoljuk, hogy ez valóban így is van. Elfogadjuk, hogy havonta egyszer egy pár napra, egy hétre, akár még tovább is nyűgösek, dühösek, lehangoltak, szorongóak, önbizalomhiányosak, frusztráltak vagyunk, puffadunk, állandóan éhesek vagyunk, kívánjuk a cukrot, és elöntenek a pattanások…

Az új létformánk, a ránk nehezedő irreális elvárások, a megváltozott környezet, és a krónikus stressz hormonális egyensúlytalanságok sorát szabadította ránk. Valójában ezek egyik tünete a PMS is. 

 • Nem kódolt kellemetlenség nekünk, nőknek. 
 • Nem programhiba.
 • Nem determinált, nem is kötelező velejárója a létnek. 
 • Egyszerűen egy tünet – amely egyenes következménye a jelenlegi életmódunknak. 

Tehát a PMS nem kötelező tartozéka a nőiségünknek. Nem lettél arra kárhoztatva, hogy szenvedj. A PMS a hormonegyensúly felborulásának eredménye, amelyet táplálkozással, a megfelelő táplálék kiegészítőkkel, a ciklusoddal szinkron életmóddal orvosolhatsz.

Miről lesz szó az E-bookban?

I. Miért tartjuk a PMS-t „normálisnak”?

Nőként azt tanították nekünk, hogy a menstruáció szinonimája a szenvedésnek. Miért is?

II. A menstruációd az általános egészséged mutatója

A menstruáció, a ciklusod az általános egészséged mutatója, vagy mondhatjuk azt is, hogy nőknél ez az ötödik életjelenség. 

III. A menstruációd és a stressz

A folyamatos stressz a HPA – tengely (hipotalamo–hipofízis–mellékvesekéreg tengely) diszfunkciójához, a kortizol elválasztás zavarához, valamint szabálytalan vagy hiányzó menstruációkhoz vezethet.⁠

IV. Mi okozza a PMS-t? Miért történik veled?

A premenstruációs tünetek a hormonegyensúly felborulásának következményei, nem pedig a menstruáció elkerülhetetlen részei.

V. Miért nem működött semmi, amit eddig kipróbáltál?

A PMS „kezelésének” konvencionális lehetőségei csak a tüneteket fedik el. Nem foglalkoznak a kiváltó okokkal.

VI. Táplálkozás, táplálékkiegészítők és életmód stratégiák a PMS megszüntetéséhez

A PMS-t kiváltó hormonegyensúly problémákat életmód-változtatásokkal lehet kezelni, ideértve a táplálkozást, az étrend-kiegészítőket és az öngondoskodást/ énidőt.

+Hogyan kezeld a PMS során a kívánósságod?

+Legjobb ételek a PMS ellen

+A legjobb kiegészítők a PMS ellen

“Mióta az eszemet tudom voltak PMS tüneteim. Igencsak megnehezítette az életemet az állandó, visszatérő menzesz előtt kopogtató fejfájás, alhasi görcs, hasmenés, emlőduzzanat és ingerlékenység. A nőgyógyászomtól max egy vállrántást, rosszabb esetben egy doboz fogamzásgátlót kaptam. Olvasgattam én sok helyen, de végre találtam egy alapos, és értelmes összefoglalót, arról, hogy miért van ez velem, és, hogy mi az, amit én tehetek magamért. Én már csinálom is szorgalmasan! Ennyi pénzt tuti megér bárkinek! Köszönet érte és sok sikert nektek!”

Betti

Valódi eredmények

Nézd meg hogyan változott 3 hónap alatt a ciklus görbe, és milyen fizikális változásokat tapasztalt Noémi az e-book-ban tanultak beépítése után:

ELŐTTE

UTÁNA

“Lassan három hónap telt el azóta, hogy elolvastam az Útmutató a tökéletes menstruációhoz e-bookot. 

A könyvben olvasottakat módszeresen elkezdtem beépíteni az életembe, és most, közel három hónappal és két ciklussal később ezeket tapasztalom:

Az első ciklus végére, azaz kb 4 hét után:

– az akkor éppen durva hajhullásom megszűnt

– a pmsem jelen volt ugyan, de a szokásos 8 nap helyett 3-4 napig tartott

– az ödéma jelentősen mérséklődött (a ciklusom 21. napja és a  következő ciklus első napja között tudott lenni 5 (!!!!) kg különbség, ez ebben a ciklusban 2.5 kg volt

– nagyon jól aludtam

– az aknék csak az államon jelentkeztek a pms-ben, a hátamon, vállamon egyáltalán nem, és 1-2 nap alatt megszűntek

A második ciklusban pedig radikális változások jöttek:

– a peteérésem a szokásos 18-21. nap helyett a 14. napra került

– a testhőmet mutató görbén is látszik, hogy a peteérés utáni enyhe ébredési hő emelkedés helyett masszívabb emelkedést tapasztaltam

– a luteális fázisom 13 nap lett a szokásos 9-10 helyett

– a menstruációmat a testhőm esése előzte meg, nem csúszott a menstruáció 2-3. napjára

– a pecsételő vérzés mindössze fél napig tartott

– a vérzésem görcsök nélkül zajlott, határozott vége lett a negyedik ciklusnapon (a nyolcadik napig tartó pecsételés helyett), és csak egy napig volt erősebb

– a pmsem mindössze egy napot jelentett, levertséggel, álmossággal, koncentrációzavarral, de puffadás, fájdalmak, mellfeszülés nélkül

A tanácsok beépítése az életembe pedig nem jelentett megterhelő mértékű erőfeszítést, sőt, annyira gyors és megerősítő a hatás, hogy nem is jut eszembe máshogyan lenni. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ezzel a holisztikus szemlélettel nézhettem rá a problémáimra, és a saját erőmből, a saját döntéseimmel változtathattam meg az állapotomat.”

Noémi

Tudtad?

Több, mint 150 tünet köthető a PMS-hez. Ugye nem is olyan vicces?! Előfordulnak érzelmi, fizikai és észlelési panaszok.

A nők 75%-a tapasztal kellemetlen tüneteket a menstruáció előtti időszakban.

32-40%-a a nőknek tapasztal olyan erős tüneteket, amik miatt hiányzik az iskolából vagy a munkából.

14%-a a reproduktív korú nőknek tapasztal fájdalmas, rendszertelen vagy erős menstruációt.

A nők 5%-a szenved PMDD-ben - azaz premenstruációs disztrófiás rendellenességben.

Forrás: WomensHealth.gov

Mi leszünk a Te virtuális mentoraid!

Dr Varga Zsuzsanna

Családorvos vagyok, 2 gyermekes anyuka, cikluskövetés- és hatha jóga oktató. 

Több évi háziorvosi és üzemorvosi munkám során szembesültem a problémával, hogy bár rengeteget tanultunk az egyetemen, majd a szakorvosképzés során is mindenféle betegség diagnózisáról, kezeléséről, de a legtöbb krónikus betegséggel igen keveset tudtunk kezdeni. Ezért kezdtem el a funkcionális és integrált orvoslással foglalkozni.  

Azóta elvégeztem Dr Aviva Romm Women’s Functional & Integrative Medicine Professional Training Program-ját, ahol funkcionális és integrált orvoslást tanultam 1 éven keresztül, női fókusszal, a FEMM cikluskövetés oktató képzését és a FEMM Medical Management képzését.

Praxisban töltött évek alatt nagyon sok nővel találkoztam, akiknek PMS illetve PMDD tünetei voltak, és emiatt többször hiányoztak munkahelyükről, iskolából. Sajnos a konvencionális orvoslás nem tudott nekik megoldást nyújtani, tüneteiket csupán elnyomták, illetve megtanultak a fájdalommal élni. Ekkor kezdtem el összeszedni a lehetséges gyógymódokat, életmód terápiákat, illetve tudományos cikkeket, amelyek alátámasztják a gyakorlatban is tapasztalt pozitív változásokat. Ezekből született meg ez az összefoglaló.

Szeretnélek megkímélni a sok keresgéléstől, ezért most a kezedbe adom mindazt, amit tanultam, összegyűjtöttem, tapasztaltam az elmúlt 10 évben!

TOVÁBB OLVASOM

Hofgárt-Ékes Noémi

Mivel a PCOS gyakorlatilag azóta van jelen az életemben, mióta a hormonrendszerem működésbe lendült, a női testről kialakult alapvető képemet a kezdetektől a kiismerhetetlenség és a káosz határozta meg. Az ezzel való szembenézést elkerülendő közel egy évtizeden keresztül használtam különböző hormonális fogamzásgátlókat. Hittem abban, hogy ez egy forradalmi, 21. Századi megoldás egy ősi kellemetlenségre. Nagyobbat nem is tévedhettem volna.

A gyermekeim születése – ahogyan ez általában lenni szokott – alapvetően változtatott meg mindent. Először nem múló kíváncsiságot hozott a szülés testi-lelki folyamataival kapcsolatban. Ezért dúla lettem: nőket kísértem a szülésük, vagy éppen perinatális veszteségeik útján. A munkám kapcsán rengeteget tanultam a női test működéseiről és természetes ritmusáról, de továbbra is úgy éreztem, hiányzik valami a puzzle-ból

Egyre jobban kezdett érdekelni a terhességen és a szülés körüli időszakon túl a női test hétköznapi működése is, a teljes rendszert szerettem volna átlátni – természetesen főként “felhasználói” oldalról. Tanulmányozni kezdtem a cikluskövetés lehetőségeit, és szakítottam a hormonális szerekkel. Az út eleje rögös volt, később azonban kiderült: a ciklustudatosság nemcsak a testi működéseim homályos foltjairól és gondjairól rántotta le a leplet, és tette őket hozzáférhetővé, sőt kontrollálhatóvá számomra. Legalább ekkora jelentőséggel bírt az önismereti utam tekintetében is. Úgy éreztem, hogy felelősségem megosztani a világgal, hogy milyen erőforrások rejlenek bennünk, nőkben – így vezetett az utam a FON csapatához.

Mindig is az egyik legfontosabb feladatomként gondoltam arra, hogy a nők életét megnehezítő problémák ellen küzdjek. Aktivistaként, kommunikációs munkatársként az EMMA Egyesületben dolgozom azért, hogy egy anyák számára is élhetőbb társadalmat teremtsünk. A FON-teamet pedig abban segítem, hogy minél több nőt jutassunk hozzá ahhoz az elengedhetetlenül fontos ismeret halmazhoz, amely – tapasztalatból tudom – életeket, sőt, női generációk működését változtathatja meg. A testtudatossághoz, a női test felhasználói kézikönyvéhez való hozzáférés az én szemléletemben minden nő alapvető joga. 

Hiszek abban, hogy az egészségünkért és a lányaink könnyebb boldogulásért is fontos, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk terjeszteni a funkcionális szemléletet a női egészséggel kapcsolatban – írásaimmal és cikkeimmel, a tapasztalataim megosztásával ebben a feladatban segítem a FON csapatát és a nőket egyaránt.

TOVÁBB OLVASOM

“Sziasztok! Szeretném megköszönni ezt az eBook-ot nektek!  Senkitől nem kaptam még ennyire egyszerűen nagyszerű, összeszedett információkat, mint ebből a kis könyvből. Igyekszem mind beépíteni az életembe, és remélem a lányomnak már nem kell annyit szenvednie, mint anno nekem! Sok sikert, és hálám üldöz!”

Timi

Miért egyedülálló ez az e-book?

 

 • Mert közérthetően, emészthető stílusban íródott
 • Mert egy orvos írta
 • Mert rengeteg PMS problémával küzdő betegnek segítettem már a korábbi praxisom során
 • Mert közvetlenül egy integrált és funkcionális orvostól tanultam, egy amerikai képzésen, aki több évtizede foglalkozik nőkkel
 • Mert rengeteg idő összeszedni ezt a mennyiségű információt, amit itt egyben megkapsz
 • Mert több tízezer óra munka és tanulás van mögöttem
 • Mert saját tapasztalatból beszélünk, nekünk is voltak PMS tüneteink, így ezek valóban kipróbált, működő javaslatok, amiket magunkon is teszteltünk, évekig tökéletesítettünk

Az Útmutató a tökéletes menstruációhoz e-book-ból megtudhatod:

 • Mi az oka a PMS-nek?
 • Milyen tápanyag hiányok játszhatnak szerepet a tüneteid kialakulásában?
 • Mi köze a vércukorszint ingadozásnak a PMS-hez?
 • Miért nem működnek önmagukban a hagyományos terápiák?
 • Mi a helyzet a fogamzásgátlóval?
 • Hogyan befolyásolja a stressz a ciklusodat?
 • Hogyan javíthatod az ösztrogén anyagcserét?
 • Hogyan segítheted a máj működését?
 • Mi okozza a görcsöket és mit tehetsz ellene?
 • Miért puffadsz és mit tehetsz ellene?
 • Mi a megoldás az aknéra és az érzékeny mellekre
 • Hogyan tudod kezelni a kívánósságot?
 • Milyen ételek segíthetnek a tünetek enyhítésében?
 • Miért nélkülözhetetlenek a megfelelő kiegészítők a hormonális rendszer gyógyuláshoz?
 • Megismerheted azokat a speciális kiegészítőket, amelyek a menstruációs ciklus problémáit célozzák (nincs több találgatás és pénz pazarlás – olyan kiegészítőkre, amelyek nem hatnak a Te egyedi női biokémiádra)
 • Hogyan válasszunk tünet-specifikus kiegészítőket és hogyan változtass az életmódodon, táplálkozásodon, hogy a PMS kellemetlen tünetei nélkül tudd megélni a ciklusodat.

Mi az, amit kapsz?

Útmutató a tökéletes menstruációhoz E-book csomag

Tartalma:

Egy 80 oldalas átdolgozott, frissített kiadású PMS e-book, gyönyörű illusztrációkkal, amit bármilyen eszközön olvashatsz.
Táplálkozási és életmód stratégiák, táplálékkiegészítő és gyógynövény javaslatok
BÓNUSZ  – A “Menstruációs Napló és Tervező” című füzetet – PDF formátumban, mely segítségével könnyedén követheted a tüneteidet, valamint találsz heti és napi tervezőt, táplálkozási naplót is, és helyet a jegyzeteidnek.

Ajándék tervező és napló

Pms érzetek/érzések naplózása

Ahhoz, hogy valóban változtatni tudj figyelned kell a tested működését, tudatosabbá kell válnod. Ebben segít majd neked az ajándék napló, amit azért készítettem Neked, hogy legyen hova leírni a tüneteid.
Összegyűjtöttem a leggyakoribb tüneteket, kaptak szín/szám kódot, ennek segítségével folyamatosan követheted a panaszokat, és láthatod az összefüggéseket majd életmódod, mentális/lelki állapotod, táplálkozásod stb. és a ciklusod, valamint a tüneteid között.
A füzet tartalma:

 1. Menstruációs Napló
 2. Ciklusnapló
 3. Heti tervező
 4. Napi tervező
 5. Táplálkozási Napló
 6. Jegyzetek
 7. To-do-list
Nincs más tennivalód, olvasd el, hogyan tudod használni, majd nyomtasd ki a mellékelt ajándék füzetnek azt a részét, amit használni szeretnél, és már vezetheted is a ciklusnaplódat!

Cikluskövetés előadás + ebook

A CIKLUS PRO csomagban megkapod a “Minek nekünk a cikluskövetés?” 1 órás előadás felvételét + az előadás kivonatát PDF formátumú e-book-ban.

Ha elsajátítod a ciklustudatosság képességét, soha nem látott módon tudsz majd kapcsolódni a gyökereidhez.  Itt most ebben a videóban szeretnék abban segíteni, hogy másképp lásd a ciklusodat – úgy, mint a saját személyes életjeled, amiből rengeteg mindent megtanulhatsz.

Miről szól a videó?

Mi is az a cikluskövetés? 

Miért fontos ez nekünk nőknek?

Ovuláció a show sztárja

Biomarkerek

Módszerek

Hogyan kezdd el?

+ 3 napos minta táplálkozási útmutató

A CIKLUS PRO csomagban még kapsz ajándékba egy táplálkozási útmutatót is, amelyben egy 3 napos étrendet találsz a Táplálkozás Beállítás jóvoltából.

Reggeli, tízórai, ebéd és vacsora, hozzávalók, és elkészítési javaslatok, rövid útmutatóval, PDF formátumban.

“A Funkcionális Orvoslás ebookjának hála rengeteg olyan összefüggésre jöttem rá, amire magamtól soha nem gondoltam volna. Sehol nem hallottam korábban például arról, hogy a bélflórám állapota hozzájárulhat a menstruációs panaszaimhoz, így teljesen új irányból közelíthettem meg a hormonrendszeremmel kapcsolatos problémáimat. A legjobban annak örültem, hogy mindezt otthonról, személyes konzultáció nélkül tehettem meg – két-három ciklus után már érezhető is volt a javulás! Egészen új élmény, hogy mennyi mindent vagyok képes megtenni magamért!”

Zsófi

Kiegyensúlyozott ciklusok PMS nélkül

 

Ha olyan hormonális egyensúlytalansággal összefüggő tüneteket tapasztalsz, mint a PMS, görcsök, puffadás, pattanások, fáradtság, szomorúság, migrén, esetleg kimaradó vagy szabálytalan menstruációk, akkor megpróbálhatod a szokásos gyógymódokat… és ismét zsákutcába tévedsz. Lehet, hogy kipróbáltál már kiegészítőket, de nem értél el vele eredményt.

Bármi is volt az előzmény, a megfelelő helyre jöttél. Az étrend-kiegészítők, a táplálkozás és a tudatosság javíthatnak a tüneteken és a szervezet egyensúlyának visszaállításában. Ez az útmutató megmutatja, hogyan.

PMS-val való megküzdésben is van egy pont, ahol döntened kell arról, hogy elfogadod azt, amit a modern nyugati orvoslás kínál neked, vagy dönthetsz úgy is, hogy más utat választasz és az előbbiekre nem tényként, hanem csak egy lehetőségként tekintesz. Ha szeretnél többet tenni magadért olvasd el ezt az E-book-ot.

Ha foglalkozol a hormonegyensúly hiány okával, és azokat az étkezéssel, életmóddal gyógyítod, akkor megszüntetheted a PMS tüneteit. Továbbra is zajlik majd a menstruációs ciklus négy szakasza, ciklikusan, ahogyan kell, csak most már a PMS tünetei nélkül. 

Mennyibe kerül?

PMS e-book csomag

5.990 Ft (Bruttó)

Útmutató a tökéletes menstruációhoz E-book

Egy 80 oldalas PDF formátumú bármilyen eszközön olvasható részletes e-book telis tele csupa hasznos, gyakorlatias életmód, táplálkozási tanáccsal, táplálékkiegészítő és gyógynövény javaslattal, hogy végre megszüntethesd a PMS tüneteit. 

Értéke 7 990 Ft

Menstruációs Napló, Pms érzetek/érzések naplózása

AJÁNDÉK  – A “Menstruációs Napló és Tervező” című füzetet – PDF formátumban, mely segítségével könnyedén követheted a tüneteidet, valamint találsz heti és napi tervezőt, táplálkozási naplót is, és helyet a jegyzeteidnek.

Értéke 2 990 Ft – De ezt most ajándékba kapod az E-book mellé!

Összesen tehát a csomag értéke 7 990 + 2 990 Ft = 10 980 Ft, mely most 5 990 Ft-ért lehet a Tiéd!

Ciklus PRO csomag

7.990 Ft (Bruttó)

 • Útmutató a tökéletes menstruációhoz E-book – értéke 7.990 Ft
 • Menstruációs Napló, Pms érzetek/érzések naplózása – értéke 2.990 Ft
 • Minek nekünk a cikluskövetés videó – értéke 5.990 Ft
 • Cikluskövetés e-book – értéke 2.990 Ft
 • 3 napos minta táplálkozási útmutató – értéke 3.990 Ft
Összesen tehát a csomag értéke 23.950 Ft Ft, mely most 7 990 Ft-ért lehet a Tiéd! 

Figyelem! Az e-book nem helyettesíti az orvosi konzultációt és nem kezel egészségügyi problémákat. Fennálló egészségügyi probléma, bizonytalanság esetén feltétlenül konzultálj kezelőorvosoddal!

Hosszútávú célunk, hogy segítsünk itthon is széles körben elérhetővé tenni használható, gyakorlatias információkat, javaslatokat, természetes és biztonságos gyógymódokat integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel. Ezen dolgozunk minden nap most már egyre többen ebben a kis csapatban. Ezzel támogatod a mi munkánkat. Illetve mi is támogatunk jó ügyeket. Minden vásárlásod 1%-val segítesz nekünk is segíteni! Szeretnénk ugyanis elindítani egy karitatív vonalat is, ahol workshopokat, előadásokat tervezünk tartani női egészség témában rászorulóknak, illetve iskoláknak!

Kérd most az ebook csomagot és megspórolsz magadnak rengeteg időt, utánajárást, hiszen egyben megkapsz minden szükséges információt, aminek segítségével el tudsz indulni.

Aggódsz, hogy megéri-e megvenni az e-book csomagot?

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az anyagokat.

Ha a vásárlást követően valamiért mégsem tetszik az e-book, semmi újdonságot és hasznosat nem találtál benne, és ezt jelzed nekem e-mailben a vásárlást követő 5 napon belül, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel 5 napon belül, az e-book költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen formátumban kapom meg az e-book-ot?
A csomagban lévő e-book-ot bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható PDF formátumban kapod meg.
Mit kell tennem, hogy megszerezzem?
Kattints a “Megrendelem” gombra, tedd a kosárba az eBookot, majd kattints a “Tovább a pénztárba” gombra. A pénztárban töltsd ki a megrendelő űrlapot, ezután kattints a “Tovább a fizetéshez” gombra! Nincs más hátra, fizesd ki az eBook árát! Várd meg míg a tranzakció megtörténik. A sikeres fizetést követően azonnal le is tudod tölteni az eBookot. A számlát egy e-mailben fogom neked elküldeni. Ebben az e-mailben is megkapod a letöltések linkjét.
Milyen fizetési módok közül tudok választani?
Nálunk csak bankkártyás fizetés lehetséges!

A gombra kattintva azonnal tudsz is fizetni a Paylike biztonságos fizetési felületén.

A Paylike által elfogadott bankkártya típusok: összes Visa, Mastercard és Maestro kártyatípus (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya, stb.).

Hogyan működik a bankkártyás fizetés?
Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is. 

Fizetés után mikor és hogyan kapom meg az ebook-ot és az ajándékot?
Az eBook-ot és a hozzá járó ajándékot a sikeres fizetés után egyből megkapod. Egy külön felületre fog irányítani a rendszer, ahonnan le tudod őket tölteni. Ezen kívül pedig a számlát tartalmazó e-mailben is megkapod a linkeket. Biztos, ami biztos!
Meddig érhetem el online az ebook-ot?
Minden nálam vásárolt Online Tanfolyamhoz, Programhoz és e-Bookhoz örök hozzáférést kapsz. Nincs időhöz kötve a tanulásod, és nincs lejárata a hozzáférésednek. Az e-bookot akár le is mentheted az okostelefonodra, számítógépedre, hiszen PDF formátumban kapod meg.
A tanfolyamon és az e-bookokban leírt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az oldal fenntartója nem vállal felelősséget. Tartósan fennálló vagy akut tünetek esetében is kérlek keresd fel kezelőorvosodat! Az oktatási anyagok célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon. 

Mit kell most tenned?

1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!
2. Fizesd ki az eBook árát!
3. Kész vagy! Aktiváljuk a hozzáférésedet az eBookhoz és az ajándékhoz! Fizetés után azonnal le is tudod tölteni őket, és e-mailben is megkapod!

 

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

E-mail: [email protected]

 

100% Biztonságos vásárlás

Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. A Paylike fiókkal lehetőség van az összes Visa, Mastercard és Maestro kártyatípus elfogadására.

Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.
Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Paylike-ról!