A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

5 napos Ciklusszinkron Minitanfolyam

Jövök az 5 napos ingyenes Minitanfolyamra!

Neked is mindenféle hormonális tünetek “színesítik” a hétköznapjaid? Évek óta próbálod felvenni a tested ritmusát, de olyan, mintha te és ő két különböző irányba haladnátok?

Ingyenes 5 részes Minitanfolyam a Ciklusszinkron életről, azaz a női biohackingről!

2022.10.17-21.

Jövök a Minitanfolyamra én is!

Szeretnél megszabadulni a bosszantó tüneteidtől, egyensúlyba hozni a hormonjaidat, és végre békében élve egy nyelvet beszélni a testeddel, de nem tudod pontosan mit kell tenned?

Ezen az ingyenes 5 részes minitanfolyamon megtanítom neked hogyan tudsz összhangban élni a ciklusoddal, megmutatom neked a TE saját beépített hormonális GPS-edet, amivel végre tudni fogod merre van az előre a hormonális káoszban!

A minitanfolyamon megtanulod:

$

Hogyan működik a belső hormonális GPS-ed, és hogyan térképezheted fel és fordíthatod a saját hasznodra a nőiségedben rejlő lehetőségeket

$

Milyen a normális ciklus, hogyan lehet kitalálni, hogy hol tartasz a ciklusban

$

Mire jó az ovuláció

$

Fogamzásgátló tabletta és a ciklusszabályozás

$

Miért érdemes ismerni a ciklusod egyes szakaszait és mit nyerhetsz ezzel a tudással

$

Miket vehetsz észre, és milyen változásokat vezethetsz be, hogy támogasd magad az egyes fázisokban

$

Hogyan optimalizáld az életed az optimális egészség, kreativitás és termékenység érdekében

$

Hogyan optimalizáld a munkavégzést a ciklus egyes szakaszaiban

Igen, részt akarok venni a Minitanfolyamon ingyen!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogy zajlik az 5 napos ingyenes minitanfolyam?

$

Egy zárt Facebook csoportban fogunk minden nap találkozni.

$

Minden reggel 6 órakor teszem ki az aznapi videót. A videók másnap reggel 6-ig lesznek elérhetőek.

$

Élő kérdezz-felelek a zárt facebook csoportban, ahol hozok extra tanításokat és megválaszolom a videókkal kapcsolatos kérdéseidet.

$

Minden nap egy-egy neked szánt feladat segítségével közelebb kerülhetsz a ciklusszinkron élethez.

$

Ha pedig minden nap aktív vagy, megnyerheted a 3 e-book-unk egyikét!

IGEN, SZERETNÉK RÉSZT VENNI AZ INGYENES 5 NAPOS ONLINE MINITANFOLYAMON!

„…Elsőre rengetegnek tűnhet az információ. Hiszen mi köze a beleink egészségének, a cirkadián ritmusunknak, az alvásminőségünknek, a táplálkozásunknak, a stresszszintünknek a menstruációs ciklusunkhoz? De végül minden szál összeér. Zsuzsi végigvezet minket az összefüggéseken és olyan gyakorlati tippeket oszt meg velünk, olyan rendszert ad a kezünkbe, amelyek segítségével egy minőségibb életet élhetünk a ciklusunk tiszteletével, segítségével és a benne rejlő lehetőségek maximális kiaknázásával.

Biztos vagyok benne, hogy számos “AHA!” élményt szerzel és hálás leszel magadnak, ha magadévá teszed a ciklusszinkronban rejlő tudást. Szívből ajánlom, ha szeretnéd megismerni a tested, ciklusod működését, összefüggéseit érthetően, de tudományos alapokon.”

Cserháti-Herold Janka – hormonmentes.hu

Ki tartja az online minitanfolyamot?

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze!

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron Akadémia alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást A Termékenységtudatról valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit a kollégáim mondanak, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét- és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Ezért kezdtem el építeni azt a ma már hatalmas tudástárat, amiből ezen a Tanfolyamon veled is megosztom az egyik legfontosabb eszközt, amit a mai világban nőként kaphatsz, hogy újra nálad legyen az irányítás, és magabiztosan képviselhesd az érdekeid az orvosi rendelőben és azon kívül is.

Ott leszek!
„Csak remélni tudom, hogy egyre több orvos fog hasonlóan gondolkodni, mint Zsuzsi és abban is bízom,  hogy az ő szemléletmódja is minél több emberhez eljut, legyen az szakmabeli vagy páciens. Saját egészségügyi problémáimra kerestem a válaszokat kétségbeesetten, amikor Zsuzsiba és az írásaiba botlottam. Akkorra már több orvost „elfogyasztottam” és úgy éreztem senki nem az én nyelvemet beszéli, nem figyelnek rám.

Hatalmas nagy kincsnek tartom, hogy egy fiatal, holisztikus szemléletű nő, édesanya, mégis orvosi háttérrel és sokéves tapasztalattal. Nem fél megkérdőjelezni és utánajárni az elavult nézeteknek és ugyanúgy tartja a lépést az új tudományágakkal. Számomra pontosan ettől lesz egy orvos hiteles és megbízható.”

Hámory Dorottya - Budapest

„A program intelligens, közérthető, olvasmányos, közvetlen és nem utolsó sorban HUMOROS. Igazi felnőtt felvilágosító anyag, ami épp olyan hasznos lehet a kezdő életmódváltóknak, mint a haladóknak. Amit eddig megfigyeltem magamon a mindennapokban, most tudományos magyarázatot kapott, így ezentúl nem fogok majd mindent az időjárásra vagy szimplán másokra:) Rávilágított a program arra, hogy eddigi ismereteim csak felszínesek voltak, és van még hova fejlődni a test tudatosságban, amit érdemes komolyan venni! Minden ebbe fektetett Forint és perc a legjobb befektetés!”
Anna

„Szívből ajánlom a programot! Lassan közhellyé válik a mondás, hogy „kötelezővé tenném az iskolákban” a lányoknak -az ő szintjükön; de tényleg annyira fontos lenne, hogy mire menstruálni kezdenek, természetes legyen számukra, hogy mivel tudják segíteni a testüket, hogy megfelelően működjön. Hogy a mensijüknek örüljenek, és a nővé válásuk csodáját élhessék meg általa, nem pedig a fájdalmakat s egyéb tüneteket, s azt, hogy azok a napok elvesznek tőlük minden szempontból. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy én ezt a tudást már átadhatom a kislányomnak. Köszönöm!”

Bea

„Olyan embert ismertem meg benne, akihez mindig bátran és teljes bizalommal fordulok, ha a saját vagy gyermekeim testi-lelki egészségéről van szó. Vele találkozva már az első percekben az a jóleső érzés tölt el, hogy szakmai szempontból professzionális, emberileg pedig figyel rám, ránk, és a segítség, amit tőle kapok, rám szabott, pont olyan, amilyenre szükségem van. Érezhetően nagy tudással rendelkezik, de számomra még ennél is fontosabb, hogy egyenrangú partnerként, anya és nő-társként tekint rám, és valóban fontos neki, hogy a problémám, amellyel hozzá fordulok, megoldódjon.”
Nagy Zsófia - Debrecen

„A szülésem nagyon sokféle módon hatott a testemmel való kapcsolatomra. A szülőszobán jöttem rá, hogy mennyire kevés tudásunk van a női test működéséről, hogy milyen kevés igazán jó információ áll rendelkezésre! Talán akkor határoztam el, hogy több információt szerzek, hogy mindig képes legyek tudatos döntéseket hozni a testemmel kapcsolatban. Zsuzsi anyagainak és programjainak olvasgatása kicsit olyan volt, mintha az orrom előtt raknának ki egy óriási, izgalmas kirakót: egyik információ támogatta a másikat, és egy idő után csak arra tudtam volna gondolni, hogy milyen jó lett volna, ha már a gimiben jobban képbe kerülök a testem működésével kapcsolatban.”
Noémi

„Minden nőnek ajánlom, kortól és önismereti szinttől függetlenül. Nagyon sokat tud adni, hogy ilyen hitelesen és őszintén tud egy nő saját magáról tanulni, hiszen ez nem része az oktatási/felvilágosító rendszernek és sajnos sokunk hoz nem megfelelő tudást otthonról. Zsuzsiék csupaszív nők, akik elszántan dolgoznak értünk, hogy még felvilágosultabb nőkké válhassunk.Csak ajánlani tudom, nem bánod meg.”

Dóra

„Zsuzsi programját tiszta szívvel ajánlom minden nőnek, aki a testtudatosságát növelni akarja. A program anyagát tanítani kellene iskolában is, hogy olyan generációk nőjjenek fel, akik természetes tudatossággal kezelik a testük nőiességét és mindent, ami ezzel jár.”

Pintér-Szabó Eszter

„A konzervatív orvoslás tüneteket kezel, hiányzik belőle a holisztikus szemlélet.

A természetgyógyászat különböző fajtái sok esetben csak dogmákra épülnek, vagy legalábbis hiányos a módszerük tudományos igazolása.

Zsuzsi hozzáállása és szemlélete a kettő unióját alkotja. Orvosként megvan a szakmai háttértudása ahhoz, hogy minden egyéb medicinát megfelelően szűrve ötvözze azok előnyös tulajdonságait.

Mivel a tökéletességre törekszik, mindig a dolgok legmélyére ás, megkeresve a probléma gyökerét.  Nyitottsággal, empátiával és emberséggel fogadja a hozzá fordulókat. Nem mellesleg a kisugárzása és humorérzéke olyan környezetet teremt, hogy úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kellemes, baráti beszélgetésbe csöppentünk volna.”

Nagy Éva

„Sok évvel ezelőtt találkoztunk Zsuzsival először. Megismerhettem barátként, anyaként, orvosként. Autoimmun betegségemben rengeteget segített és teszi ezt a mai napig a derűs, mindig nyugodt, intelligens humorával a naprakész orvoslást szem előtt tartva. A problémákat más szemszögből közelíti meg, mint egy átlagos orvos. Nem nyugszik bele az évtizedes, legtöbbek által elfogadott berögződésekbe, hanem addig kutat, míg a panaszok valóban nem múlnak.”
Teleki Encsi - Debrecen

Minden nőnek ajánlom, aki szeretne gyógyszerek nélkül, egészségesen élni. Az anyagból megértheted mi és miért történik a testedben. Ráadásul konkrét étkezési és életmódbeli javaslatokat is találsz ebook-ok, hanganyagok, és leírás formájában is. Én már 10 éve foglalkozom a ciklusommal, mégis tudott újat mondani ez a tanfolyam. Fantasztikus volt, hogy az orvostudományi tények egyszerűen és érthetően voltak szemléltetve! Bár tini korban találkoztam volna ezzel az anyaggal, sok problémától megmentett volna.

Neléta

Igen, szeretnék részt venni a minitanfolyamon!