A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

PCOS Minitanfolyam

Úgy érzed, mindent kipróbáltál, hogy búcsút ints a PCOS-nek, de az összes módszerből hiányzott valami? Valami, ami nélkül talán nem is lehet tartós eredményeket elérni a policisztás ovárium szindróma kezelésében?

A legjobb helyen jársz!

Együtt megkereshetjük a hiányzó láncszemet, hogy végre te is megtapasztald: a hormonjaid nem az ellenségeid!

Minitanfolyam a legfontosabb tudnivalókról, okokról és oki terápiáról a PCOS-ban!

Ha szeretnél holisztikus szemléletben tekinteni a PCOS kiváltó okaira, majd megismerni azokat a lehetőségeket, amelyeknek segítségével visszaveheted az irányítást a kezedbe, akkor…

Gyere és tarts velem, mert ezen a Minitanfolyamon megtanítom neked hogyan tudsz segíteni a PCOS-n, megmutatom hogyan gyógyíthatod meg a gyökér okokat, így végre békét köthetsz a testeddel!

Leszámolhatsz végre az olyan tünetekkel, mint…

A PCOS Minitanfolyamon megtanulod:

A Minitanfolyam különösen hasznos lehet neked, ha…

Nők milliói küzdenek korunk leggyakoribb hormonális egyensúlyzavarával, és a küzdelmeik alatt gyakran a fent felsorolt összes stádiumon keresztül mennek. Néha az egyes szakaszok ismétlődnek is, máskor némelyik kimarad, de egy biztos: a PCOS sztorik legtöbbször nem nélkülözik a kiszámíthatatlanság, a kiszolgáltatottság, és a női működésékben való mély csalódottság élményét.

Ki segít majd neked ebben?

Dr. Varga Zsuzsanna

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze! A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron.hu alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást, a termékenységtudatról, valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit a kollégáim mondanak, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét- és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Azért kezdtem el kidolgozni ezt a mára hatalmasra duzzadt tudástárat, hogy kezedbe adjam az eszközt, mellyel magabiztosan képviselheted érdekeidet az orvosi rendelőben (és azon kívül is).

Hofgárt-Ékes Noémi

Lassan 4 éve talált rám a cikluskövetés lehetősége, 3 éve pedig a ciklusszinkron életmód. Ezeket az azóta eltelt idő alatt kis túlzással mindenre használtam a teherbeeséstől a fogamzásgátláson át a testemmel való, nagyon hosszú tárgyalásokat követő békekötésig. Zsuzsi (és a Funkcionális Orvoslás ) két éve része az életemnek, bár lassan mintha mindig ismertük volna egymás. 2020 óta dolgozok vele azon, hogy a lehető legtöbb nő tudja meg: nem pusztán opció, hanem alapjog élni a ciklusunk adta lehetőségekkel.

Az utam – mondjuk így – rögös: PCOS-ra évtizeden át halvány megszakításokkal használt hormonális fogamzásgátlók tárháza, endometriózis, nehéz szülések, koraszülés, súlyos veszteségek színesítették. Finoman szólva sem volt mindig telihold ragyogó fényében fehér lenvászonban boldogan lejtett örömtánc a ciklusom. De mára ugyanolyan része az életemnek, mint a lélegzetvétel.
Úgy érzem, hogy elképesztően fontos lett volna, hogy ez a tudás a lehető leghamarabb eljusson hozzám. A női testtudatosságban olyan különleges erő rejlik, amely egy sor fizikai és lelki nehézséget képes megelőzni, és olyan muníciót adhat nekünk, nőknek, amely által az élet minden területén a lehető legtöbbet hozhatjuk ki önmagunkból. Hiszek abban, hogy a mi egészségünkért és a lányaink könnyebb boldogulásért is fontos, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk terjeszteni a funkcionális szemléletet a női egészséggel kapcsolatban. Őszintén remélem, hogy ti is legalább annyira belebolondultok a női test működésébe, mint én.

Tornai Ildikó

Tornai Ildikó vagyok, nemzetközileg akkreditált termékenységtudat-oktató, 4 gyermek édesanyja.

A cikluskövetés 2018 óta az életem része, a negyedik gyermekem születése óta használom fogamzás elkerülésére, szoptatás alatt tanultam meg. Az oktatóvá válás ötlete abból az élményből született, hogy korábban éveken keresztül kerestem saját magam és a férjem számára biztonságos, hormonmentes és nem-invazív fogamzásgátlási módszert, de az egészségügyi rendszer keretein belül sajnos nem jártam sikerrel.

2017-ben találtam rá a Billings Ovulációs Módszerre®, mely minden kérdésemet egy csapásra megválaszolta, és olyan szintű tudást, könnyedséget és örömet hozott az életembe, hogy úgy döntöttem, hogy ezt tovább kell adnom. 2019 óta számtalan különböző élethelyzetben lévő nőnek oktattam cikluskövetést, 2020 óta pedig Zsuzsival is több projektben működünk együtt. 2022 júliusa óta az európai Billings Központokat összefogó Board főtitkáraként dolgozom.

A cikluskövetés mellett dúlaként is jelen vagyok szülések körül. Azt látom, hogy a női életút mérföldkövei – első menstruáció, nővé válás, szülés, változókor – elválaszthatatlanok egymástól, és ha az első lépés, a ciklustudatosság megvan, akkor annak az önbizalomra és egészséges testképre tett pozitív hatásai a szüléseken keresztül egészen a menopauzáig érnek.

Vigyázat, mert a téma addiktív!

Hogy zajlik és miből áll a minitanfolyam?

Miben más ez, mint a PCOS Program?

Mit mondanak, azok, akik már látták?

Maradtak még kérdéseid?

Előre gondolkodtunk, és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@funkcionalisorvoslas.hu email címen bátran tedd meg!

Természetesen igen! A program külön része foglalkozik azzal, hogy mennyire nehéz újra találkozni a ciklusunkkal és annak rendszertelenségeivel évek, vagy akár évtizedek fogamzásgátló használata után. Ha bizonytalan vagy, tartasz a gyógyszer elhagyásától, akkor szuper kezdő lépés lehet elmélyedni a kezelés egyéb lehetőségeiben!

Gondolj úgy a PCOS-re, mint a tested vészcsengőjére – ha a riadó oka megszűnik, akkor a csengő sem jelez majd többé. Ha sikerül lenyúlnunk a PCOS-t előidéző problémák gyökeréhez, a testednek nem lesz szüksége arra, hogy ilyen óriási amplitúdójú tünetekkel kommunikáljon veled. Természetesen idővel és az életkörülményeid változásával a tünetek visszatérhetnek, de a program után már sokkal hamarabb leszel képes arra, hogy felismerd az egyensúlyzavar korai tüneteit: így azonnal korrigálhatod a kibillenéseket. 

Igen, hiszen az alternatív módszerek remek kiegészítői a gyógyszeres kezelésnek is. 

Ez kicsinyített változata a PCOS Programnak, mondhatjuk, hogy a kistestvére! Itt nem megyünk bele mélyen a folyamatokba, mint a nagy programban, és nem szükséges hozzá több hét, hogy végigmenj az anyagokon. Saját tempódban dolgozhatod fel a program tartalmát. Nincs Facebook csoport támogatás, önállóan tanulhatsz. Mindig elérhető program. A zárt felülethez a vásárlás után 6 hónapig férsz hozzá! Alapokat fogsz megtanulni, a PCOS webináriumból, rövidebb írásos anyagokból, letölthető, rövidebb e-book-okból. 

Egy zárt felületre kapsz belépőt, itt találod az összes anyagot egy helyen. A vásárlás után egyből eléred az összes anyagot, és szabadon, saját időbeosztásban dolgzohatod fel az anyagokat. Az anyagokat 6 hónapig éred el! Több szöveges leckében megtanulhatsz minden fontosat a PCOS-ról. Megkapod a PCOS webinárium felvételét, hangfelvételét is, valamit ajándékba a Ciklusszinkron webinárium felévételét is. Megkapod a “PCOS Kisokost”, amely egy átfogó összefoglaló e-book a PCOS-ről, melyben olvashatsz a diagnózisról, tünetekről, okokról, laborvizsgálatról, ajánlott kiegészítőkről. Megkapod az “Írd meg a saját PCOS Storyd” e-book-ot is, amelyben Noémi segítségével ránézhetsz az utadra a diagnózistól mostanáig, és a jövőre is. Számold fel a tévedéseket és a hazugságokat, és írd újra a te történeted. Valamint megkapod a két hormonegyensúly receptgyűjteményt is – vega és vegyes változatban.

A program egy külön belső, zárt felületen elérhető – tudastar.funkcionalisorvoslas.hu. A fizetés után már be is tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre. A program tananyaga videó, hanganyagok, írásos anyagok illetve bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható PDF formátumú e-book. Az új mobilalkalmazás elindításával mostantól bárhol, bármikor – bármilyen eszközön – hozzáférhettek a programokhoz! A vásárlás után töltsd le az alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból a megadott linkre kattintva, miután letöltötted, egyszerűen jelentkezz be a regisztrációkor megadott adataiddal, hogy azonnal hozzáférj a már megvásárolt tanfolyamokhoz.

Kattints a „Kérem a csomagot!” gombra. Ezután töltsd ki a számlázáshoz szükséges adatokat az űrlapon, majd a következő oldalon fizesd ki a választott összeget. Készen is vagy!

A sikeres fizetést követően e-mailben megkapod majd a számlát, illetve egy további e-mailben minden fontos tudnivalót elküldünk majd!

A Stripe rendszerén keresztül tudsz fizetni a bankkártyáddal vagy Apple Pay-el.

Ha pedig valami gondod akad, vagy kérdésed van a fizetéssel kapcsolatban, kérlek írj nekünk az info@funkcionalisorvoslas.hu e-mail címre, és munkanapokon 9:00-15:00 között igyekszünk válaszolni, amint lehet!

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, majd egy külön e-mailben megkapod a számlát is.

Ha valamiért nem tudsz kártyával fizetni, akkor van lehetőség banki utalásra is. Átutalással ezen a linken keresztül lehet fizetni, kizárólag egy összegben.

A belső felületet, és a program anyagait 6 hónapig éred el. Ennyi idő áll rendelkezésedre, hogy feldolgozd az anyagokat.

A tanfolyamon és az e-bookokban leírt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az oldal fenntartója nem vállal felelősséget. Tartósan fennálló vagy akut tünetek esetében is kérlek keresd fel kezelőorvosodat! Az oktatási anyagok célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon.

A tanfolyamon a kompetenciahatárokat szigorúan tartjuk, tehát egyéni, konkrét egészségügyi problémákat érintő kérdésekre nem válaszolunk. Az új Felnőttképzési törvény miatt pedig azt is ki kell emelnünk, hogy a tanfolyam nem a felnőttképzés keretein belül zajlik, nem adunk szakképesítést és a kurzusok nem irányulnak kompetenciafejlesztésre.

PCOS Minitanfolyam

PCOS MINITANFOLYAM

12.990 Ft

bruttó ár

KURZUS

AJÁNDÉKOK

🔒 100% biztonságos fizetés

Aggódsz, hogy megéri-e a PCOS Minitanfolyam?

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az anyagokat.

Ha valamiért mégsem tetszik a program, és ezt jelzed nekem e-mailben a vásárlást követő 5 napon belül, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel, a program költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

PCOS Program
- A természetes recept

9 lépés a hormonegyensúly, az egészséges anyagcsere és a termékenység felé

Ismét megnyitottuk 05.16-ig!

A helyek száma korlátozott - biztosítsd a tiédet még ma!