Pajzsmirigy Gyógyítása Természetesen

Első lépések a pajzsmirigy alulműködés természetes gyógyulásáért

Számodra is ismerősek az alábbi problémák?

Bólogatsz? Többször is? Hmm..

Ha ezek közül több is igaz rád, akkor ez az E-Book neked szól!

Itt az idő, hogy visszavedd az irányítást a tested felett, és hogy nyiss egy új fejezetet az életedben.

Nem vagy egyedül! Hidd el! Nagyon sok nőt érintenek ezek a problémák! A panaszok oka pedig: A hormonegyensúly felborulása! Ez az igazi világjárvány a nők körében! 

Összeszedtem a legfontosabb információkat, és leírtam neked közérthetően, ahogyan mindig is el szerettem volna mondani már az elejétől fogva minden páciensemnek, hogy hogyan működik a pajzsmirigyed, és mit kell tenni, ha probléma van vele. Így ezt most neked ajánlom, hogy ne kelljen tovább keresgélned a neten!

Ebből az E-book-ból megtudhatod:

Én leszek a Te virtuális mentorod!

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató. Több évi háziorvosi és üzemorvosi munkám során szembesültem a problémával, hogy bár rengeteget tanultunk az egyetemen, majd a szakorvosképzés során is mindenféle betegség diagnózisáról, kezeléséről, de a legtöbb krónikus betegséggel igen keveset tudtunk kezdeni. Ezért kezdtem el a funkcionális és integrált orvoslással foglalkozni. 

Azóta elvégeztem Dr Aviva Romm Women’s Functional & Integrative Medicine Professional Training Program-ját, ahol funkcionális és integrált orvoslást tanultam 1 éven keresztül, női fókusszal, a FEMM cikluskövetés oktató képzését és a FEMM Medical Management képzését.

Praxisban töltött évek alatt nagyon sok nővel találkoztam, akiknek pajzsmirigy betegségük megnehezítette életüket. Ekkor kezdtem el összeszedni a lehetséges gyógymódokat, életmód terápiákat, illetve tudományos cikkeket, amelyek alátámasztják a gyakorlatban is tapasztalt pozitív változásokat. Ezekből született meg ez az összefoglaló.

Szeretnélek megkímélni a sok keresgéléstől, ezért most a kezedbe adom mindazt, amit tanultam, összegyűjtöttem, tapasztaltam az elmúlt 10 évben!

Miért egyedülálló ez az e-book?

Milyen tünetek és problémák esetén érdemes elolvasnod az e-book-ot?

Mi az, amit kapsz?

Pajzsmirigy Gyógyítása Természetesen e-book

Útmutató a pajzsmirigy egészségéhez étrendkiegészítők segítségével e-book

Legfontosabb pajzsmirigy laborok

Mit jelentenek a pajzsmirigy labor eredményeim?

+ 3 napos táplálkozási útmutató

Mi az ebook célja?

Az e-book célja, hogy megértsd a pajzsmirigyed működését, valamint, hogy hogyan alakultak ki a tüneteid, problémáid, mik állhatnak a pajzsmirigy alulműködés háttérben, és mik azok az egyszerű és alapvető dolgok, amiket megtehetsz magadért, hogy javíts az állapotodon, a tüneteken. Ahelyett, hogy elfedjük a problémákat, és reménykedünk, hogy maguktól, vagy másoktól ezek megoldódnak, összpontosítsunk az okokra és így teremtsünk egyensúlyt. Segítek, hogy megértsd miért vannak a fenti tüneteid, problémáid, és megmutatom mit tehetsz ellene. 

Már nemcsak passzív kapcsolatod lesz a testeddel, elindulsz egy úton, melynek végén ura leszel a tüneteidnek, a táplálkozásodnak, és az egészségednek.

Ha valódi megoldásokat keresel, amelyek a problémák gyökeréhez vezetnek, nem csak még több gyógyszerhez, akkor a megfelelő helyre jöttél. Amikor az egészségedről van szó, akkor olyan válaszokra van szükséged, melyek gyorsan és könnyen elérhetőek, és amelyek olyan megoldásokat kínálnak, melyekre valóban szükséged van és amelyekben megbízhatsz. Ha más eredményekre vágysz, mint, amilyeneket eddig kaptál, akkor jó helyen vagy!

Mennyibe kerül?

Pajzsmirigy e-book

76 oldalas átdolgozott, frissített kiadású Pajzsmirigy Gyógyítása Természetesen e-book PDF és epub formátumban, gyönyörű illusztrációkkal, amit bármilyen eszközön olvashatsz, tele táplálkozási és életmód stratégiákkal, táplálékkiegészítő és gyógynövény javaslatokkal.

Ára: 6.990 Ft

Pajzsmirigy PRO csomag

Ára: 8.990 Ft

Figyelem! Pajzsmirigy-alulműködés esetén informatív, túlműködés kezeléséről nem írunk. Az e-book nem helyettesíti az orvosi konzultációt és nem kezel egészségügyi problémákat. Fennálló egészségügyi probléma, bizonytalanság esetén feltétlenül konzultálj kezelőorvosoddal!

100% Biztonságos vásárlás

Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. A Stripe fiókkal lehetőség van az összes Visa, Mastercard és Maestro kártyatípus elfogadására.

Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.
Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Stripe-ról!

Hosszútávú célunk, hogy segítsünk itthon is széles körben elérhetővé tenni használható, gyakorlatias információkat, javaslatokat, természetes és biztonságos gyógymódokat integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel. Ezen dolgozunk minden nap most már egyre többen ebben a kis csapatban. Ezzel támogatod a mi munkánkat. Illetve mi is támogatunk jó ügyeket. Minden vásárlásod 1%-val segítesz nekünk is segíteni! Szeretnénk ugyanis elindítani egy karitatív vonalat is, ahol workshopokat, előadásokat tervezünk tartani női egészség témában rászorulóknak, illetve iskoláknak!

Kérd most az ebook csomagot és megspórolsz magadnak rengeteg időt, utánajárást, hiszen egyben megkapsz minden szükséges információt, aminek segítségével el tudsz indulni.

Aggódsz, hogy megéri-e megvenni az e-book csomagot?

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az anyagokat.

Ha a vásárlást követően valamiért mégsem tetszik az e-book, semmi újdonságot és hasznosat nem találtál benne, és ezt jelzed nekem e-mailben a vásárlást követő 5 napon belül, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel 5 napon belül, az e-book költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

Gyakran ismételt kérdések

A csomagban lévő e-book-ot bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható PDF formátumban kapod meg.
Kattints a „Megrendelem” gombra, tedd a kosárba az eBookot, majd kattints a „Tovább a pénztárba” gombra. A pénztárban töltsd ki a megrendelő űrlapot, ezután kattints a “Tovább a fizetéshez” gombra! Nincs más hátra, fizesd ki az eBook árát! Várd meg míg a tranzakció megtörténik. A sikeres fizetést követően azonnal le is tudod tölteni az eBookot. A számlát egy e-mailben fogom neked elküldeni. Ebben az e-mailben is megkapod a letöltések linkjét.

Nálunk csak bankkártyás fizetés lehetséges!

 

A gombra kattintva azonnal tudsz is fizetni a Stripe biztonságos fizetési felületén.

A Stripe által elfogadott bankkártya típusok: összes Visa, Mastercard és Maestro kártyatípus (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya, stb.).

A ciklustudatosság alapvetően képessé tesz arra, hogy termékeny és terméketlen napokat különíts el a ciklusodban, és tökéletes módszer a fogamzásgátlásra. Ijesztőnek tűnhet, hiszen egy teljesen új paradigma a szokásos módszerekkel szemben, azonban csak addig ennyire homályos és bizonytalan, míg meg nem ismered a tested. Óriási tévhit, hogy a női test egy hektikus, össze-vissza ovuláló, állandóan termékeny rendszer! Ennek a tévhitnek a felszámolása az első lépés a természetes fogamzásgátlás felé. A tanulási időszak alatt, illetve a termékeny időszakban természetesen fontos, hogy használj kiegészítő védekezési módszereket, fontos, hogy megszerezd a kellő önbizalmat és tapasztalatot tested jeleinek olvasásához.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is. 

Az e-bookokat a sikeres fizetés után egyből le tudod majd tölteni egy külön felületről, ahová a rendszer irányít a fizetés után. Ezen kívül természetesen email-ben is megkapod a letöltések linkjét!

Minden e-Book-ot 30 napig tudsz letölteni! Eddig érvényes a link, amit kapsz, így kérlek figyelj rá, hogy idejében letöltsd, mert a 30 nap lejárta után már nem fogod elérni az anyagokat!

A tanfolyamon és az e-bookokban leírt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az oldal fenntartója nem vállal felelősséget. Tartósan fennálló vagy akut tünetek esetében is kérlek keresd fel kezelőorvosodat! Az oktatási anyagok célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon.

Mit kell most tenned?

1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!
2. Fizesd ki az eBook árát!
3. Kész vagy! Aktiváljuk a hozzáférésedet az eBookhoz és az ajándékhoz! Fizetés után azonnal le is tudod tölteni őket, és e-mailben is megkapod! Töltsd le minél hamarabb, ne feledd 30 napod van rá, utána elveszted a jogosultságod!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

E-mail: info@funkcionalisorvoslas.hu