Ingyenes online tudásanyagok

Tanulj velem!

Szeretnél még jobban elmélyedni az egészség felé vezető út megtalálásában? Szeretnél olyan eszközöket, útmutatást kapni, melyek segítségével visszaszerezheted az egészséged és másokat is inspirálhatsz?

Az itt elérhető tudásanyagokkal gyakorlatias, lépésről lépésre segítséget kapsz ahhoz, hogy elérd a céljaid és megtaláld az egészséghez vezető utad.
Csatlakozz hozzánk és kezd el még ma!
Nem számít, hol tartasz éppen! Lehetsz az út elején, lehet már elindultál, de elakadtál, segítségre, útmutatásra, vagy csak megerősítésre van szükséged, a tananyagok között meg fogod találni, ami Neked szól!
A küldetésünk az, hogy lebontsuk a tested köré épített tabukat, és a megszerzett tudás által visszakapd a kontrollt.

Készen állsz, hogy a testtudatosságod a következő szintre emeld?
Ha szeretnél egy kis ízelítőt, válogass az ingyenesen letölthető anyagokból!

A menstruációs ciklus megértése + visszatérés a ciklustudatossághoz

A mai modern világban, sűrű életünkben a ciklusunk szerint élni, és a szakaszokra jellemző erőket/gyengeségeket figyelembe venni? Lehetséges-e ez egyáltalán? Bizony! Íme egy kis betekintés azokba a finom jelzésekbe, amelyeket a hormonjaid a ciklusod minden egyes szakaszában adhatnak neked. Ezekből megtudhatod, hogy hol tartasz a menstruációs ciklusodban, és olyan változásokat vezethetsz be, amelyek a mindennapi életedben támogathatják a hormonális egyensúlyt.

10 dolog, amit érdemes tudni a pajzsmirigyedről

Diagnosztizált pajzsmirigy problémád van, de nem tudod merre indulj? Esetleg olyan tüneteid vannak, amik miatt szóba jöhet, hogy nem optimálisan működik a pajzsmirigyed? Töltsd le ezt az ajándék e-book-ot, és tudj meg 10 érdekességet a pajzsmirigyről!

Egészséges életmód

KEZDŐ E-BOOK SZETT

Legfontosabb tippjeim az egészséges táplálkozásért alacsony költségvetésen, hogyan rendezd be a konyhád és hogyan együnk egészségesen, amikor nem otthon eszünk, ezekről olvashatsz ebben az e-bookban.

PCOS Program
- A természetes recept

9 lépés a hormonegyensúly, az egészséges anyagcsere és a termékenység felé

Ismét megnyitottuk 05.16-ig!

A helyek száma korlátozott - biztosítsd a tiédet még ma!