fbpx

E-book-ok

Az egyik legfontosabb döntés, amit meghozhatsz, az, hogy eldöntöd, hogyan akarod érezni magad. Ha valódi megoldásokat szeretnél találni, amelyek a tüneteid gyökeréig hatolnak és segítenek visszaszerezni az egészséged, vagy egyszerűen csak szeretnél újra kapcsolatba lépni a nőiséged erejével, tarts velünk az úton. Ha a blogon található cikkeknél még mélyebben ismerkednél a testeddel, beleásnád magad konkrét problémák kezelésébe, akkor ajánlom szeretettel az e-book-jainkat. Segítségükkel már összeállíthatod a saját működéseid térképét, és nem érzed majd többé, hogy egy útvesztőben bolyongsz.

Pajzsmirigy gyógyítása természetesen

Legfontosabb lépések a pajzsmirigy gyógyulásáért

Összeszedtem a legfontosabb információkat, és leírtam neked közérthetően, ahogyan mindig is el szerettem volna mondani már az elejétől fogva minden páciensemnek, hogy hogyan működik a pajzsmirigyed, és mit kell tenni, ha probléma van vele. Így ezt most neked ajánlom, hogy ne kelljen tovább keresgélned a neten!

Útmutató a tökéletes menstruációhoz

Győzd le a PMS tüneteit

A PMS nem kötelező tartozéka a nőiségünknek. Nem lettél arra kárhoztatva, hogy szenvedj. A PMS a hormonegyensúly felborulásának eredménye, amelyet táplálkozással, a megfelelő táplálék kiegészítőkkel, a ciklusoddal szinkron életmóddal orvosolhatsz. Ha foglalkozol a hormonegyensúly hiány okával, és azokat az étkezéssel, életmóddal gyógyítod, akkor megszüntetheted a PMS tüneteit. Továbbra is zajlik majd a menstruációs ciklus négy szakasza, ciklikusan, ahogyan kell, csak most már a PMS tünetei nélkül. Tanuld meg hogyan!
Ajándék PMS naplóval!

Útmutató a gyönyörű bőrhöz

Akné gyógyítása belülről

Egy olyan társadalomban, ahol ekkora hangsúlyt kap a külső, még az enyhébb akné is komoly lelki problémát okozhat. A jó hír, hogy több lehetőség is van a gyógyulásra. Nem csak a gyógyszerek és a helyi kezelések léteznek, hiszen sokszor belső oka van az aknénak. Fontos a hormonzavarok kialakulásának mélyebb megértése is. Más szavakkal: mélyebbre kell mennünk a bőrnél. Ebben az e-book-ban megosztjuk mindazt amit tudni lehet a hormonális akne mögöttes okairól, és hogy milyen lépéseket tehetünk a gyógyulás felé, hogy végre újra jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A természetes termékenység titkai

Életmód tippek a termékenység elősegítéséhez

A jó hír, hogy vigyázhatunk a termékenységünkre, megőrizhetjük, javíthatjuk. Függetlenül attól, hogy éppen hol tartasz az úton – éppen tervezitek, hogy gyermeket szeretnétek, már próbálkoztok egy ideje, már több, mint egy éve nem jön össze a baba, esetleg már több beültetésen átestél – ezek az életmód javaslatok biztosan segítenek, hogy általános egészségi állapotod, így termékenységed is javuljon, és egy egészséges várandósság és baba legyen a jutalmad.

PCOS Útmutató

Életmód tippek a PCOS tüneteinek természetes kezelésére

A PCOS természetes megközelítése azt jelenti, hogy egy olyan életmódot alakítasz ki, ami támogatja a vércukorszint egyensúlyban tartását, a stressz és gyulladások csökkentését, a mellékvesék egészségét, valamint támogatod a szervezet természetes méregtelenítő útvonalait. A PCOS-val való megküzdésben is van egy pont, ahol döntened kell arról, hogy elfogadod azt, amit a modern nyugati orvoslás kínál neked, vagy dönthetsz úgy is, hogy más utat választasz és az előbbiekre nem tényként, hanem csak egy lehetőségként tekintesz. Ha szeretnél többet tenni magadért olvasd el ezt az E-book-ot!

Endometriózis útmutató

Életmód tippek az endometriózis tüneteinek természetes kezelésére

Az endometriózis tízből egy nőt érint. De tudod mit? Tehetsz lépéseket annak érdekében, hogy enyhítsd az endometriózis okozta panaszaidat. Az endometriózis, egy állapot, amelyhez hozzátartozik az immunrendszer zavara, hormonális egyensúlyhiány és a gyulladás, reagál különböző célzott életmódbeli változásokra. Vagyis: azon döntések, amelyeket az étkezéssel, a fizikai aktivitással és az életmóddal kapcsolatosan meghozol, ÓRIÁSI változásokat képesek előidézni az életedben. Ebből az útmutatóból megtudhatod hogyan!

Iratkozz fel a hírlevélre

Szeretnél értesülni a legújabb bejegyzésekről, kurzusokról,
eseményekről, ingyenes anyagokat kapni?
Akkor iratkozz fel a hírlevélre!