Online programok

Több programmal várlak benneteket, melyek mindegyike a hormonális egyensúly különböző kérdéseivel foglalkozik, hogy a lehető legteljesebb és legtöbb perspektívát bemutató képet kaphassátok meg a testetekről. A legfrissebb tudást gyűjtöm össze nektek, a cél pedig, hogy megismerd a panaszaid hátterében álló okokat, azokat megértsd és megtaláljuk rá a megoldásokat. Ez nem egy instant terápia, itt nincs varázspirula, helyette viszont van tanulás, önismeret és paradigmaváltás. Általuk adom át neked azt a tudást, amely segítségével összeállíthatod saját magad “kezelési útmutatóját”.

Minitanfolyamok

PCOS Minitanfolyam

PCOS GYORSTALPALÓ

Úgy érzed, mindent kipróbáltál, hogy búcsút ints a PCOS-nek, de az összes módszerből hiányzott valami? Valami, ami nélkül talán nem is lehet tartós eredményeket elérni a policisztás ovárium szindróma kezelésében? Akkor a legjobb helyen jársz! Együtt megkereshetjük a hiányzó láncszemet, hogy végre te is megtapasztald: a hormonjaid nem az ellenségeid! Ez a Minitanfolyam a legfontosabb tudnivalókról, okokról és oki terápiáról szól a PCOS-ban!

Ciklusszinkron Minitanfolyam

GYORSTALPALÓ KEZDŐKNEK

Megmutatom Neked, hogyan találhatod meg a flow-t azáltal, hogy életedet, ahol lehetséges, a menstruációs ciklusod egyes fázisához igazítod. Spoiler: ami az egyik szakaszban működik, az nem feltétlenül működik a következőben. Ebben az online programban az alapokat tanulod meg. Akkor javaslom, ha kezdő vagy, termékeny korban vagy, és nem szeretnél várni a következő programra. Saját tempóban elvégezhető, nem vagy időhöz kötve!

Tanfolyamok

Női Biohacking Ciklusszinkron Program

ÉLJ HARMÓNIÁBAN A CIKLUSODDAL ÉS HASZNÁLD A BENNE REJLŐ ERŐT

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan térképezheted fel és fordíthatod a saját hasznodra a nőiségedben rejlő lehetőségeket, szeretnél közös nyelvet találni a testeddel, otthonra lelni benne, és végre tartós békét kötni vele, akkor ez a program neked való! A nőiség hullámzásának megélése olyan erő a kezedben, amelyre mindig vágytál, és amelytől senki nem foszthat majd meg többé. Olyan önismereti utat járhatunk be együtt, amely az élet számtalan helyzetében a segítségedre lesz majd, a frissen megszerzett tudás által pedig önmagad legjobb verzióját ismerheted meg.

PCOS Program

PCOS Program - A természetes recept

9 LÉPÉS A HORMONEGYENSÚLY, AZ EGÉSZSÉGES ANYAGCSERE ÉS A TERMÉKENYSÉG FELÉ

Meguntad, hogy semmi sem működik kiszámíthatóan a testedben? Hogy ki vagy szolgáltatva a hormonjaid játékának? Úgy érzed, mindent kipróbáltál, hogy búcsút ints a PCOS-nek, de az összes módszerből hiányzott valami? Valami, ami nélkül talán nem is lehet tartós eredményeket elérni a policisztás ovárium szindróma kezelésében? Tarts velünk és ismerd meg azt a kilenc lépést, amely közelebb visz majd a hormonegyensúlyhoz, az egészséges anyagcseréhez és a termékenységhez!

Vércukor Egyensúly Program

LEGFONTOSABB LÉPÉSEK A VÉRCUKORSZINT EGYENSÚLYÁHOZ

Az egészséges vércukorszint és inzulinszint az alapja minden hormonegyensúly tervnek. Az egyik legfontosabb lépés, hogy egyensúlyba hozd a hormonjaidat és kezedbe vedd a ciklusod, termékenységed és ami a legfontosabb, az életed irányítását. Ebben a programban megismerheted a cukor és szénhidrátok, valamint a vércukorszint ingadozásának hatásait a menstruációs ciklusra, valamint azt, hogy miként lehet egyensúlyban tartani a vércukorszintet az optimális hormonális működés és az egészség érdekében.

Női Biohacking Hormonegyensúly Program

6 LÉPÉSBEN A TERMÉSZETES EGYENSÚLYÉRT

Szerezd vissza az egyensúlyt az életedben, élj a hormonjaiddal összhangban. Együtt megérthetjük a problémáid gyökerét, és újra megteremthetjük a te saját egyensúlyod. Rengeteg „aha” élmény vár – hamar kiderül, hogy a testedben nem a káosz az úr, a kellemetlenségek mögött is logikus reakciók állnak, és néhány egyszerűen használható hack segítségével könnyebbé és kiegyensúlyozottabbá teheted az életed. A problémák elfedése helyett az okokra összpontosítunk és így teremtünk egyensúlyt.

Egészséges Emésztés Program

BOLDOGABB HORMONOK ÉS EGÉSZSÉGESEBB BÉLRENDSZER

A bélrendszer egészsége központi szerepet játszik a felszívódásban, a hormonháztartásban, az immunrendszer szabályozásában, a vércukorszint egyensúlyában, valamint az elme és a hangulat egészségében. A nők legalább 90%-a tapasztal valamilyen bélrendszeri tünetet, illetve sok olyan probléma van, amiről nem is tudtad, hogy a bélrendszered szerepet játszhat benne. Csatlakozzon hozzánk és foglalkozzunk a női egészség egyik alapvető pillérével, gyógyítsuk meg együtt a bélrendszered!