Egészséges Emésztés Program

BOLDOGABB HORMONOK ÉS EGÉSZSÉGESEBB BÉLRENDSZER

4 hét a boldogabb hormonok, kevesebb gyulladás és egészségesebb bélrendszer érdekében

A bélrendszer egészsége központi szerepet játszik a felszívódásban, a hormonháztartásban, az immunrendszer szabályozásában, a vércukorszint egyensúlyában, valamint az elme és a hangulat egészségében. A nők legalább 90%-a tapasztal valamilyen bélrendszeri tünetet, illetve sok olyan probléma van, amiről nem is tudtad, hogy a bélrendszered szerepet játszhat benne. Csatlakozz hozzánk és foglalkozzunk a női egészség egyik alapvető pillérével, gyógyítsuk meg együtt a bélrendszered!

Új perspektíva a Női egészségben, és az emésztés gyógyításában

A bélrendszer egészségével – a mikrobiomunktól kezdve a bélfal épségéig – kapcsolatos kutatások az elmúlt évtizedben elképesztőek voltak, és forradalmasítják az egészségügyet. Ma már tudjuk, hogy a bélrendszer egészsége nemcsak azért felelős, hogy mennyire jól szívjuk fel a tápanyagokat, vagy hogy van-e premenstruációs puffadásunk, hanem hormonháztartásunkért, immunrendszerünkért, hangulatunkért, kognitív funkcióinkért és még sok minden másért is fontos az egészsége!

Az Egészséges Emésztés Program

A tested nem romlott el – ugyanis a tünetek, amelyeket tapasztalsz, természetes reakciók a világra, amelyben élünk – és megmutatjuk, hogy meg tudod tenni a szükséges változtatásokat, hogy visszaszerezd az egészségedet. Nem vagy a génjeid áldozata!

Ebben a tanfolyamban lépésről lépésre végigvezetlek az egészséges bélrendszer támogatásához szükséges lépéseken, ami azt jelenti, hogy megtanulod, milyen ételeket fogyassz (és mire mondj nemet!), valamint az ételek, az alvás – és még a kávé – legjobb időzítését is.  

A tested már tudja, hogyan kell gyógyulni – nekünk csak el kell távolítanunk az egészséged útjában álló akadályokat, és helyre kell állítanunk, amire a testednek szüksége van a gyógyuláshoz.

Mi mindenről fogsz tanulni?

  • Miért érintenek a bélproblémák oly sok nőt – és mit árul el ez nekünk.
  • Hogyan kapcsolódnak a mikrobiomodban lévő problémák a hormonális egyensúlytalanságokhoz, a PCOS-hez, a menstruációs problémákhoz, a miómákhoz, az endometriózishoz, a hőhullámokhoz és a termékenységi problémákhoz. 
  • A szivárgó bélrendszer és a Hashimoto-kór, valamint más autoimmun betegségek közötti kapcsolatról is beszélünk. 
  • A stressz, a rossz alvás és a bélproblémák közötti kapcsolatról.
  • Az erőteljes, egyszerű és megfizethető lépések a szivárgó bélrendszer javítására és a mikrobiom egészségének helyreállítására. 
  • Hogyan szelídítsük meg a stresszt, hogy kilépjünk a krónikus túlterheltségből és a túlélési üzemmódból. 
  • A gyulladás szerepe a krónikus hormonális, nőgyógyászati és autoimmun állapotokban, és hogyan hűtheted le természetes módon a gyulladás lángját.

Ha feliratkozol időben értesülsz további információkról, árakról, csomagokról, amint megnyitjuk a regisztrációt, hogy még időben tudj csatlakozni.

PCOS Program
- A természetes recept

9 lépés a hormonegyensúly, az egészséges anyagcsere és a termékenység felé

Ismét megnyitottuk 05.16-ig!

A helyek száma korlátozott - biztosítsd a tiédet még ma!