fbpx
A súlygyarapodás leggyakoribb okai

A súlygyarapodás leggyakoribb okai

A hasi zsírpárnák növesztése mögött gyakran nagyon erős hormonális okok húzódnak meg. A folyamatért legtöbbször felelős hormon az inzulin. Ha úgy gondolod: akkor ez téged biztosan nem érint, mindenképpen olvass tovább, hogy többet tudj meg az olyan állapotokról, mint amilyen például az inzulinrezisztencia, amely könnyen lehet, hogy tökéletes vércukor eredmények mellett is jelen van az életedben.

Esélyegyenlőség a szexben?

Esélyegyenlőség a szexben?

A nők az egyenlőség felé tartanak a tárgyaló szobákban – ugyanez azonban nem mondható el a hálószobákról. Mi vezet ahhoz, hogy a heteroszexuális nők számára sokkal kevésbé kielégítő a szex, mint a férfiaknak? És mit tehetünk ez ellen?

A hüvelygomba természetes gyógymódjai

A hüvelygomba természetes gyógymódjai

A gombás fertőzések önmagukban veszélytelenek akkor, ha alapvetően egészséges vagy. Ezek a Candida gombák ráadásul az egészséges hüvelyflórának is részei, tehát együtt éljük velük az életünket – többnyire békésen. Gond akkor van, ha valamilyen tényező miatt elszaporodnak, és azt kezdik gondolni, hogy ők az urai ennek a területnek.

A hüvely élővilága: hogyan tartsd fenn az egészséges egyensúlyt?

A hüvely élővilága: hogyan tartsd fenn az egészséges egyensúlyt?

Ahogyan a bőrödnek vagy a beleidnek, úgy a hüvelyednek is megvan a maga különleges, sajátos flórája, ökoszisztémája. Érdemes ebből a perspektívából tekinteni erre a területre: ahogyan az ökológusok is a környezet különböző organizmusainak egymásra hatásával foglalkoznak, úgy nekünk is érdemes megvizsgálnunk a testünk egészségének hatását a hüvelyflórára.

Hogyan enyhítsd a PMS által előidézett hangulatingadozást természetes módszerekkel?

Hogyan enyhítsd a PMS által előidézett hangulatingadozást természetes módszerekkel?

Sokkal-sokkal több lehetőség áll a rendelkezésünkre a PMS által előidézett hangulatzavarok kezelésére, mint a kalcium, a fogamzásgátló, vagy éppen az antidepresszánsok. A PMS és a PMDD kezelésében sikerrel vethetjük be a jódot, a magnéziumot, a B6 vitamint, a barátcserjét, a progeszteront és az antihisztaminokat is. A kezelési lehetőségek éppen olyan sokszínűek, mint a kiváltó okok – emiatt minden nőnél más és más fog beválni ezek közül.

PMS

ebook

Győzd le a PMS tüneteit

Egészséges életmód

kezdő e-book szett

Válogas az ajándék letölthető anyagainkból!

Visszatérés

a ciklustudatossághoz

Nézd meg ezt az ajándék e-book-ot!

Wise woman

facebook csoport

Csatlakozz a női közösségünkhöz a facebook-on!

Női biohacking

program

Ismerd meg a ciklusod és élj harmóniában vele!

Pajzsmirigy gyógyítása természetesen

e-book

Legfontosabb lépések a pajzsmirigy gyógyulásáért

Iratkozz fel a hírlevélre

Szeretnél értesülni a legújabb bejegyzésekről, kurzusokról,
eseményekről, ingyenes anyagokat kapni?
Akkor iratkozz fel a hírlevélre!