Blog

Energia, mellékvesék, pajzsmirigy

Energia, mellékvesék, pajzsmirigy

Ismerjük meg a valódi okát a fáradtságnak, a hormonális egyensúly hiánynak, a rosszkedvnek, hízásnak, alvásproblémáknak. Ez az első lépés, hogy helyreálljon a rend, az egyensúly – az anyagcseréd, a hormonjaid, a kedved és az elméd is.

Női hormonok egyensúlyban

Női hormonok egyensúlyban

PMS, PCOS, mellfeszülés, endometriózis, menopauza, fájdalom a menstruáció idején, hormonális fogamzásgátló elhagyása utáni problémák, akné, és még sok probléma, mely megnehezítik nők ezreinek életét. De ennek nem kell így lennie.

Detox és immunitás

Detox és Immunitás

A természetes méregtelenítés és az immunrendszer egészsége kritikus fontosságú a krónikus gyulladás elleni védelemben, amely a legtöbb egészségügyi probléma gyökere. Megmutatom hogyan lehet fokozni a méregtelenítés természetes folyamatát egészséges életmóddal, ételekkel, gyógynövényekkel és étrend-kiegészítőkkel, valamint a védekező rendszerünket balanszban tartani, hogy egészségesek maradjunk vagy gyorsan gyógyuljunk. 

Beleink egészsége

Beleink egészsége

Ha emésztőrendszeri problémád és élelmiszer-intoleranciád van, akkor itt megtalálod a szükséges megoldásokat, hogy meggyógyítsd a bélrendszered, és megtanuld, hogy mely ételek lehetnek megfelelőek számodra!

Self-Care

Self-Care

Össze vagy zavarodva, dekoncentrált, fáradt vagy, nehezen fókuszálsz, rosszul alszol, szorongsz vagy depressziós vagy? Vizsgáljuk meg együtt a kiváltó okokat és a megoldásokat.

Konyha

Konyha

Egészségesnek lenni nem nehéz!

Egyszerű és nagyszerű receptek egyenesen a konyhámból, amik az egész családnak ízleni fognak. Az egészség jó ízű. Gyere megmutatom!

A jó egészség a jó ételekkel kezdődik – és ez abszolút megvalósítható. Hadd tanítsam meg Neked, hogy elfoglalt anyaként hogyan tudok minden étkezéskor egészséges ételt varázsolni az asztalra itthon, és hogyan teheted ugyanezt, akár egyedül élsz, akár családod van. Az egészséges táplálkozásnak nem kell túl bonyolultnak lennie. Megtanítok neked mindent lépésről lépésre, onnan kezdve, hogy mi legyen a konyhában, az egészséges étkezés szabályain keresztül a hihetetlenül ízletes ételek elkészítéséig. Tipp: A kevesebb néha több! Csak egyszerűen!

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A természet gyógyszertára

Természetes megoldások mindennapokra, melyekben nyugodtan megbízhatsz.

Amikor természetes gyógymódokat keresünk, olyan megoldásokra van szükségünk, amelyeket gyorsan, egyszerűen alkalmazhatunk, és megbízhatóak. Ha természetesebb módszereket keresel az egészséghez vezető úton, kisebb problémáidat próbálod otthon orvosolni, akkor jó helyen jársz.