Készen állsz, hogy elengedd a ciklusoddal való küzdelmet,
és megtapasztald az egészség és a vitalitás egészen új szintjeit?

Női Biohacking Ciklusszinkron Program

Élj harmóniában a ciklusoddal és használd a benne rejlő erőt

A program egyedülálló szemlélete a ciklusod és a női endokrin rendszer mesterévé tesz majd. Légy te is az egyike azoknak a Nőknek, akik megtanulják, hogyan aknázzák ki a testükben rejlő legnagyobb erőforrásukat: a hormonrendszert. 

Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan táplálkozz, mozogj és élj összhangban a ciklusod minden egyes szakaszában, hogy végre elengedhesd a küzdelmet, és élvezd az egyensúlyt, a szabadságot és az örömöt, amit megérdemelsz!

Számomra sem ismeretlenek a hormonális és menstruációs problémák, a diétázások, testképzavarok, stressz okozta betegségek. Nekem is volt részem a következő problémákban:

Sokáig egyedül éreztem magam ezekben, de orvosként hamar rájöttem, hogy rengeteg nő küzd ilyen és ehhez hasonló panaszokkal. Ráadásul nem igazán kapnak válaszokat és megoldási lehetőségeket sehonnan. 

Aztán találkoztam a cikluskövetéssel és a ciklusszinkron életmóddal, és Női Biohacker lettem!

A  menstruációs ciklusod az 5. életjeled, és rengeteg mindent elárulhat a hormonális és általános egészségedről. Több van a ciklusainkban, mint ami kívülről látszik, és, amit eddig tudatosan tapasztaltál belőle. A hormonok testünk titkos nyelve.

KÉSZEN ÁLLSZ?

„…Elsőre rengetegnek tűnhet az információ. Hiszen mi köze a beleink egészségének, a cirkadián ritmusunknak, az alvásminőségünknek, a táplálkozásunknak, a stresszszintünknek a menstruációs ciklusunkhoz? De végül minden szál összeér. Zsuzsi végigvezet minket az összefüggéseken és olyan gyakorlati tippeket oszt meg velünk, olyan rendszert ad a kezünkbe, amelyek segítségével egy minőségibb életet élhetünk a ciklusunk tiszteletével, segítségével és a benne rejlő lehetőségek maximális kiaknázásával.

Biztos vagyok benne, hogy számos “AHA!” élményt szerzel és hálás leszel magadnak, ha magadévá teszed a ciklusszinkronban rejlő tudást. Szívből ajánlom, ha szeretnéd megismerni a tested, ciklusod működését, összefüggéseit érthetően, de tudományos alapokon.”

Cserháti-Herold Janka – Hormonmentes.hu

Igazak rád az alábbiak?

AKKOR A CIKLUSSZINKRON PROGRAMBAN A HELYED!

Milyen érzés lenne…

Mindez számodra is lehetséges!

„A Ciklusszinkron Program során sikerült jobban megérteni a testem működését. A mindennapok tudatosabbá és kiegyensúlyozottabbá váltak.”

– Fruzsi

Jó helyen jársz...

Több száz nőnek segítettünk már a Programjainkon, akik küzdöttek a menstruációs ciklusukkal, hormonális problémáikkal. Ma már azokhoz tartoznak, akiknek az életét már nem szűkítik a női létről megalkotott, tabukra és tévhitekre alapozott narratívák. 

Ők már megtanulták, hogyan aknázzák ki a testükben rejlő legnagyobb erőforrásukat: a hormonrendszert. 

Küldetésünk tehát, hogy javítsuk a menstruációs ciklusoddal kapcsolatos tapasztalataidat, hogy erősebbnek, energikusabbnak és magabiztosabbnak érezd magad, mint valaha. Merem állítani, hogy talán még meg is tanulod SZERETNI a ciklusodat!

450 ciklus az életed során

Tudtad, hogy egy nőnek nagyjából 450 ciklusa van élete során, és a reproduktív korszak közel 40 évet ölel fel az életünkből? Elképesztő mennyiségű idő, ugye? 

Mégis: 3 nőből 1 úgy tölti ezeket az éveket, hogy a menstruációs ciklusa akadályozza a szokásos napi tevékenységek elvégzésében is. 

Sőt: 10-ből 1 nő majdnem minden ciklusban szabadságra kényszerül a tünetei súlyossága miatt. (Schoep et al., 2019). 

Egyértelmű tehát, hogy a tünetek, amelyeket oly sokan közülünk „normálisnak” fogadnak el, valójában akadályozzák a fejlődésünket: gátolják az oktatásban való részvételünket, a munkahelyen történő helytállást, és a kapcsolatainkat is beárnyékolhatják. 

Az is egyértelmű azonban, hogy erről nem a ciklusunk, hanem a ciklusunkhoz való alapjaiban téves hozzáállásunk tehet.

A Ciklusszinkron Programot azért hoztuk létre, hogy a ciklusod ne akadály, hanem erőforrás legyen az életedben. 

“Nő vagy, ez ezzel jár…”

2023 van és még mindig ez a narratíva uralja a beszélgetést a női ciklusban jelentkező kellemetlen, olykor elviselhetetlen tünetek kapcsán. Emiatt a hatalmas tévedés miatt van az, hogy tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzed magad a hormonjaid és a menstruációs ciklusod miatt, és mindenképpen szeretnél megválni tőle.

És valóban: minden egyes hónapban rettegni attól, hogy milyen tüneteket okoznak majd a hormonjaid, és emiatt napokat kényszerülsz kihagyni a munkából vagy akár a társasági életből, nem olyasmi, amit el kell viselned. 

De a ciklusod kukába hajításától van egy sokkal jobb ötletünk! 

Megmutatjuk neked a legfrissebb evidenciák alapján, holisztikus szemléletben, érthető nyelven, hogy hogyan lehet a ciklusod az első számú segítőd a testi-lelki egészséged minden területén, és hogyan számolhatsz le a hormonrendszereddel összefogásban a valódi ellenségekkel:

És mi lehet a mellékhatás?

Az egyetlen mellékhatás amivel szembe kell nézned az a nagyon erős, ”eddig hogy lehet, hogy nem tudtam erről?” érzés, amely egyeseket még a munkavégzésben is gátolni szokott. Jellemzően spontán átalakul azonban elképesztő lelkesedéssé, amely egész életedben kísér majd – kortól és körülményektől függetlenül.

„Számomra nagyon hasznos hiánypótló előadássorozat, ami segít a női létem és működésem átértékelésében, a női minőség emelésében. Ezen felül a női egészség fenntartásához megkaptam a kulcsokat általa. Köszönet és hála a programért.”

– Ildikó Balázs

A Ciklusszinkron Program alappillérei

Hormon alapok + Ciklus alapok + Női Biohacking + Életmód

 1. Hormon alapok – Endokrin rendszer működése, legfontosabb hormonjaid – hogy lásd mi miért van, és mi minden dolgozik érted a nap 24 órájában, 365 napon át egy évben
 2. Ciklus alapok + Alap cikluskövetés – Ciklusunk havi tánca, az ovulációs ciklus legfontosabb eseményei, amik olyan hatalmas befolyással vannak életünk oly sok területére és a ciklusod, mint életjel
 3. Női Biohacking – azaz a ciklusunk 4 szakaszának jellemzői, erősségei, gyengeségei, legfontosabb gondolatok, kérdések és feladatok – aka hogyan optimalizálj
 4. Életmód – Hogyan tudod az egyes szakaszokat a legjobban támogatni az életmóddal, táplálkozással, mozgással, alvással, stresszkezeléssel

Ki tanítja meg Neked, hogyan élj harmóniában a ciklusoddal?

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze!

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron.hu alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást, a termékenységtudatról, valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit a kollégáim mondanak, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét- és így persze igazán megoldást sem találtak.

Azért kezdtem el kidolgozni ezt a mára hatalmasra duzzadt tudástárat, hogy kezedbe adjam az eszközt, mellyel magabiztosan képviselheted érdekeidet az orvosi rendelőben (és azon kívül is).

Ismerd meg a Ciklusszinkron Program szakértőit

Hogy még diverzebbé és mélyebbé tegyük ezt a programot, a területük legjobb szakértőit is meghívtam, hogy tovább segítsék neked a megértést, és még több gyakorlati tudást kaphass.

Hofgárt-Ékes-Noémi

Hofgárt-Ékes Noémi

FON CCO

Tornai Ildikó

Billings termékenységtudat oktató és dúla

Csonka Júlia

Táplálkozási szakreferens, Dúla

Oláh Barbara

Sacred Garden alapítója, gyönyörtudat szakértő

Szabó Emese

Hatha és Női jóga oktató

Pintér-Szabó Eszter

Üzleti és Pénzügyi Tudatosság Mentor

Nem vagyok a nagy szavak embere, úgyhogy csak röviden írom le a gondolataimat. Sajnálom, hogy nem előbb kezdtetek el foglalkozni a témával, sajnálom, hogy nem előbb találtam rátok, és sajnálom, hogy nem ilyen az iskolákban a felvilágosítás. Mert sokunknak sokkal könnyebb és jobb lenne az élete. Köszönöm a munkátokat, a időt és energiát, ami beletettetek ebbe. Magamnak pedig, hogy részt vettem benne és tanultam belőle (nem is keveset).

– Bogi Varga

Mit tartalmaz a Ciklusszinkron Program?

10 Lecke

Összesen 10 leckére bontottuk az anyagokat, tematikusan, érthetően, az alapoktól kezdve, szépen felépítjük a tudásodat!

Változatosság

Az anyagok többféle formátumban vannak, hogy nehogy ráunj – videók, hanganyag, e-book + kvízek + beszélgetések

Közösség

Tagja leszel egy motiváló női közösségnek, ahol megoszthatod tapasztalataidat, nem maradsz egyedül

Receptek

A ciklusszinkron élet egyik fontos része a ciklussal szinkron táplálkozás, ehhez kapsz több, mint 100 receptet és mintaétrendeket

Ajándékok

Letölthető – nyomtatható ajándékok, amik segítenek beépíteni a tanultakat a mindennapokba

Támogatás

A facebook csoportban találkozhatsz már végzett biohackerekkel, és mi is itt leszünk neked!

A Ciklusszinkron Program felépítése

 • Helló, üdv a programban! videó

 • Disclaimer

 • Program vázlata

 • Program célja

 • Kezdő lépések útmutató

 • Videó – Mit tanítottak nekünk a testünkről?

 • Te mit hiszel a testedről + gyakorlat

 • Videó – Hormon alapok – rendszer működése és a legfontosabb hormonokról dióhéjban

 • Letölthető anyagok

  • Női Biohacking bevezető e-book

  • Endokrin rendszer + hormonok e-book

  • Hormon alapok videó hanganyaga

 • Videó – Ciklusunk havi tánca és a női lét új fogalmai

 • Videó – Ciklusunk részei és az ovulációs ciklus hormonális eseményei

 • Videó – Mit üzen neked a ciklusod, hogyan funkcionál, mint életjel?

 • Videó – Harmóniában a ciklusunkkal és a biohacking

 • Hanganyag – Gyógyító gondolkodásmód
 • Letölthető anyagok

  • Női Biohacking – Új fogalmak e-book

  • Női Biohacking – A menstruációs ciklus e-book

  • Női Biohacking – A cikluskövetés e-book

  • hanganyag

  • Nyomtatható 2023-as Holdnaptár

 • Videó – Menstruációs szakasz jellemzői

 • Nézzük mit üzen neked a ciklusod, hogyan funkcionál, mint életjel – emlékeztető

 • Menstruációs fájdalom
 • Kérdések a menstruációs szakaszban
 • Feladatok a menstruációs szakaszban
 • Letölthető anyagok

  • Női Biohacking – A Menstruációs szakasz

  • Menstruáció alatti táplálkozás – receptek

  • hanganyag

  • Biohacking Kisokos

  • Ételek az egyes szakaszok szerint

  • Biohacking Éléskamra

  • Kérdések, gondolatok és feladatok a menstruációs szakaszról

 • Videó – Follikuláris szakasz jellemzői 

 • A krónikus stressz és a ciklusod

 • A COVID és a menstruációs ciklusod

 • Gondolatok a Follikuláris szakaszban
 • Kérdések a Follikuláris szakaszban

 • Feladatok a Follikuláris szakaszban
 • Letölthető anyagok

  • Női Biohacking – Follikuláris szakasz e-book

  • Follikuláris szakasz alatti táplálkozás – receptek

  • hanganyag

  • Kérdések, gondolatok és feladatok a follikuláris szakaszról

 • Videó – Az Ovulációs szakasz jellemzői

 • Mire jó az ovuláció?
 • Az ovuláció időszakának legfontosabb étrendkiegészítői
 • Ovuláció Masterclass 1.

 • Ovuláció Masterclass 2.
 • Gondolatok az ovulációs szakaszban
 • Kérdések az ovulációs szakaszban
 • Feladatok az ovulációs szakaszban

 • Letölthető anyagok

  • Női Biohacking – Ovulációs szakasz rész

  • Ovulációs szakasz alatti táplálkozás – receptek

  • hanganyag

  • Kérdések, gondolatok és feladatok az ovuláció időszakáról

 • Luteális szakasz jellemzői videó

 • Alacsony progeszteron
 • PMS és a PMDD

 • Gondolatok a luteális fázisban
 • Kérdések a luteális fázisban
 • Feladatok a luteális fázisban
 • Letölthető anyag

  • Női Biohacking – Luteális szakasz

  • Luteális szakasz alatti táplálkozás – receptek

  • hanganyag

  • Kérdések, gondolatok és feladatok a luteális szakaszról

 • Jóga a menstruáció alatt – vezetett relaxáció hanganyag
 • Női jóga a follikuláris fázisban – váltott orrlyukas légzés hanganyag
 • Női Jóga az ovulációban – vezetett relaxáció hanganyag
 • Női Jóga a luteális fázisban
 • Nekem 100%-os módszer kell” miért tévút ez és irreális: a perfect és average use közötti különbség
 • A partner szerepe
 • A cikluskövetés „ezoterikus”, nem orvosilag alátámasztott módszer, holdállásokhoz kötődik…hogy is van ez?
 • A fogamzásgátló eszközök és eljárások hatékonyságával kapcsolatos tabuk: pl megszakításos közösülés
 • A vérzéssel kapcsolatos kérdések: „minden vérzés menstruáció”?
 • A „naptármódszer mentalitás”
 • A félelem témaköre: félek eszköztelen módon együtt lenni a párommal, pedig tudom a tudományos hátteret…
 • A fogamzásgátlók abbahagyása, mi lesz most?
 • „A szex csak a termékeny időszakban lehet jó, csak akkor vágyok rá, nem vagyok hajlandó absztinenciára”
 • Appok használata, femmtech: hogyan tud tévútra vinni?
 • Mi lesz szinkron mivel?
 • Mit jelent holisztikusan nézni valamit?
 • Hol vannak a kulcsok a női hormonrendszer titkos ládájához?
 • Milyen a nem ciklusszinkron élet?
 • Milyen a ciklusszinkron szex?
 • Ciklusszinkron étkezés
 • Női egészséget támogató legfontosabb kiegészítők, konkrét termékjavaslatokkal és kedvezményekkel
 • “A menstruációs ciklus és a gyógynövények kapcsolata” e-book – Mikó Zsófi, Indira Botanicals

 • 1 hetes mintaétrend a Táplálkozás Beállítás jóvoltából húsos és vegetáriánus változatban is

 • 1 hetes mintaétrend a Mentes Eat alkotójától egy fantasztikus e-book-ban
 • Hogy befolyásolja a ciklusod az üzleti és pénzügyi döntéseidet és gondolkodásodat nőként? előadás Pintér-Szabó Eszterrel, pénzügyi tudatosság mentorral
 • Ciklusszinkron bőrápolás e-book

 • Minek nekünk a Cikluskövetés előadás + előadás kivonata e-book

„Ha csak egyetlen dolgot emelhetnék ki ebből a szuper programból, aminek egyébként minden részletét szívből ajánlanám bárkinek, az az utolsó beszélgetés „Ciklusszinkron és a pénzügyeink”.  Nagyon jó és kerek összefoglalása annak, hogy miért lenne fontos törekedni arra, hogy harmóniában legyünk a testi-lelki működéseinkkel, igazán méltó lezárása volt a programnak. Köszönöm!”

– Zsuzsanna Heincz

Mit nyersz, ha csatlakozol a Ciklusszinkron Programhoz?

„Sok elutasítás ért a nőgyógyászok részéről, mondván a hormonális problémákra vagy szedek fogamzásgátlót, vagy folytatom a fájdalomcsillapító szedését… a többi PMS tünetet meg sem hallgatva. A tananyagot olvasva viszont megerősítést kaptam, hogy ez nem lesz így örökké, ami nagyon motivál, hogy változtassak az életmódomon. Hiszen a menstruáció még sokáig velem lesz, és ezt nem szenvedve kellene megélnem minden egyes hónapban.”

– Virág

A 10 leckében ezekről tanulunk:

Ciklus alapok

Hormon alapok

Alap cikluskövetés*

Táplálkozás és a ciklusod

Jóga és a ciklusod

Érzelmek, hangulat és a ciklusod

Bőröd és a ciklusod

Szex és a ciklusod

Munka és a ciklusod

Cikluskövetés leggyakoribb kérdései

Ciklusszinkron a gyakorlatban

Ciklusszinkron Receptek

Konkrét javaslatok ciklus problémák esetén

* A programban a legfontosabb alapokat tanítjuk meg, melyek segítenek majd a ciklusszinkron életmódot beépíteni a mindennapjaidba. Ez a képzés nem tanítja meg az egyes módszerek konkrét szabályait, melyek alkalmassá teszik a módszereket fogamzás elkerülésére is. Ha erre is szeretnéd használni a termékenységtudatot, akkor ajánlunk oktatókat/tanfolyamot.

Minden, amit a Ciklusszinkron Programhoz csatlakozva megkapsz

Kiknek ajánljuk a programot?

„Köszönöm szépen a munkátokat, FON Lányok! 🙂 Rengeteg nagyon hasznos és fontos tudást gyűjtöttetek össze, amikről érthetően és hitelesen kommunikáltok mind a tanfolyami videókban és anyagokban, mind a honlapon elérhető olvasmányokban is. A Ciklusszinkron tanfolyam segített nekem megérteni, hogy egyáltalán miről is szól a női ciklus, és miért olyan fontos ez a ciklikus működés számunkra. Rengeteg dolgot nem tudtam korábban, pedig jó lett volna, de sajnos az iskolában erre nem tanítanak meg minket, és az egészségügynek sincs kapacitása Ádámtól és Évától elkezdeni a női felvilágosítást. Most már sokkal könnyebben tudok tudatos döntést hozni a testemmel és az egészségemmel kapcsolatban, valamint úgy élni az életem, hogy az nekem jó legyen. A tudás mellett még fontosabb a megértés és az elfogadás, amihez hozzájutottam általatok. 🙂 Végre elkezdhetek barátságban élni a testemmel! Ez csodálatos! Kívánom, hogy minél több nőhöz és mihamarabb eljusson a munkátok, amivel valós értéket teremthettek az életükben!”

 • Nóra Zatykó

Maradtak még kérdéseid?

Előre gondolkodtunk, és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@funkcionalisorvoslas.hu email címen bátran tedd meg!

A tabletta szedése – vagy egyéb hormonális fogamzásgátló használata idején a ciklusszinkronizálás nem működik úgy, ahogyan működik a természetes ritmus mellett.

Ha fontolgatod a tabletta elhagyását, a táplálkozás és a mozgás ciklushoz való szinkronizálásának elkezdése még a tabletta szedésének idején a hormonális átmeneti időszakot nagyban megkönnyítheti és megelőzheti a különböző tünetek visszatérését vagy előfordulását, mint amilyen pl.: az akne, az álmatlanság, a hangulat ingadozások és a rendszertelen menstruációs ciklus.

A programban leírt tanácsok beépítése az életedbe segít majd az átmeneti időszakban, míg a tengelyek visszaállnak a természet adta állapotukba.

Bizony! Addig amíg rendszeresen szoptatsz természetesen a ciklusod még valószínűleg nem állt vissza, vagy még rendszertelenebb. A kizárólagos szoptatás alatt a prolaktin hormon miatt, ami a tejtermelést szabályozza, illetve az ösztrogén és progeszteron hormonok egymással összefüggő működésének hatására legtöbbször nincs peteérés. De a tejtermelés változásakor (hozzátáplálás, betegség, stressz) az ösztrogén hormon szintje is váltakozik, és el-elindul a tüszőérés folyamata, ami meg-megáll, ha az újabb szoptatás alkalmával ismét több prolaktin hormon képződik a testedben. (Billings.hu) A programban leírt tanácsok számodra is nagyon hasznosak lesznek majd!

A biohacking egyik kiemelt megfigyelési módszere a cikluskövetés. A ciklusod legfontosabb stádiumainak szemmel tartása az egyik alapvető eszköz a kezedben arra, hogy megőrizd a kontrollt a hormonjaid harmonikus működése fölött. Általa veheted észre legkorábban, még más tünetek jelentkezése előtt, hogy ha valami eltér a megszokottól, így időben közbeléphetsz. A cikluskövetéses módszerekről szó van a Programban, de célja nem a cikluskövetéses módszerek részletes ismertetése vagy megtanítása. Hasznos linkeket ajánlunk, ha részletesebben érdekel a téma. A Programban szó lesz az alap cikluskövetésről, de haladó cikluskövetést, termékenységtudat módszert ebben a programban NEM oktatunk!

A ciklustudatosság alapvetően képessé tesz arra, hogy termékeny és terméketlen napokat különíts el a ciklusodban, és tökéletes módszer a fogamzásgátlásra. Ijesztőnek tűnhet, hiszen egy teljesen új paradigma a szokásos módszerekkel szemben, azonban csak addig ennyire homályos és bizonytalan, míg meg nem ismered a tested. Óriási tévhit, hogy a női test egy hektikus, össze-vissza ovuláló, állandóan termékeny rendszer! Ennek a tévhitnek a felszámolása az első lépés a természetes fogamzásgátlás felé. A tanulási időszak alatt, illetve a termékeny időszakban természetesen fontos, hogy használj kiegészítő védekezési módszereket, fontos, hogy megszerezd a kellő önbizalmat és tapasztalatot tested jeleinek olvasásához.

A Ciklusszinkron Program kifejezetten a reproduktív/termékeny korban lévő nőknek szól. Ha már a menopauzában vagy, akkor a ciklussal szinkron életmód már nem lesz releváns. Tudom, hogy ez is egy hatalmas hiányterület, és igyekszünk minden perimenopauzában és menopauzában élő nőnek is segítséget nyújtani, bejegyzéseket, témákat átbeszélni a későbbiekben. Ha mégis vonzó számodra ez a szemlélet, akkor a hold fázisait figyelembe véve tudod végezni a programban leírt tanácsokat, javaslatokat!

Vásárlás után egyből hozzáférsz a programhoz, e-mailben megkapod a belépéshez szükséges információkat, és a felületre belépve már eléred az első két modult, innentől pedig 8 naponta kapod meg a következő modulokat. 12 hónapod lesz feldolgozni az anyagokat. Emellett mindenkinek jár a zárt Facebook csoport tagság, itt zajlik majd az anyagok feldolgozása, segítség, beszélgetés a korábban végzett biohackerekkel, illetve mi is ott leszünk a háttérben.

A program egy külön belső, zárt felületen elérhető – tudastar.funkcionalisorvoslas.hu. A fizetés után már be is tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre. A program tananyaga videó, hanganyagok, írásos anyagok illetve bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható PDF formátumú e-book. Az új mobilalkalmazás elindításával mostantól bárhol, bármikor – bármilyen eszközön – hozzáférhettek a programokhoz! A vásárlás után töltsd le az alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból a megadott linkre kattintva, miután letöltötted, egyszerűen jelentkezz be a regisztrációkor megadott adataiddal, hogy azonnal hozzáférj a már megvásárolt tanfolyamokhoz.

Válaszd ki hogy egyben vagy részletekben szeretnél-e fizetni és kattints az „Kérem a csomagot!” gombra. Ezután töltsd ki a számlázáshoz szükséges adatokat az űrlapon, majd a következő oldalon fizesd ki a választott összeget. Készen is vagy!

A sikeres fizetést követően e-mailben megkapod majd a számlát, illetve egy további e-mailben minden fontos tudnivalót elküldünk majd!

A Stripe rendszerén keresztül tudsz fizetni a bankkártyáddal vagy Apple Pay-el.

Ha pedig valami gondod akad, vagy kérdésed van a fizetéssel kapcsolatban, kérlek írj nekünk az info@funkcionalisorvoslas.hu e-mail címre, és munkanapokon 9:00-15:00 között igyekszünk válaszolni, amint lehet!

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, majd egy külön e-mailben megkapod a számlát is.

Ha valamiért nem tudsz kártyával fizetni, akkor van lehetőség banki utalásra is. Átutalással ezen a linken keresztül lehet fizetni, kizárólag egy összegben.

A belső felületet, és a program anyagait 12 hónapig éred el. Ennyi idő áll rendelkezésedre, hogy feldolgozd az anyagokat.

A Ciklusszinkron Program azok számára készült, akiknek rendszeres ciklusuk van, de ha a ciklusod rendszertelen, vagy hiányzik, akkor is hasznát veheted ennek a programnak, és szépen támogatja majd a kezelési terved. A tananyagon belül van egy bónusz rész, ahol konkrét ciklus problémákra hozunk ajánlásokat.

 

Ez természetesen nem helyettesítheti az orvosi tanácsot, és arra kérlek, hogy beszélj az orvosoddal, ha bármi rendelleneset észlelsz a ciklusodban, mielőtt belevágnál ebbe az programba.

Egészségügyi szakembereket és coachokat is szívesen látunk a programban. Minden résztvevő oklevelet kap a program elvégzéséről, de az új Felnőttképzési törvény miatt azt is ki kell emelnünk, hogy a tanfolyam nem a felnőttképzés keretein belül zajlik, nem adunk szakképesítést és a kurzusaink nem irányulnak kompetenciafejlesztésre.

A tanfolyamon és az e-bookokban leírt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az oldal fenntartója nem vállal felelősséget. Tartósan fennálló vagy akut tünetek esetében is kérlek keresd fel kezelőorvosodat! Az oktatási anyagok célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon.

A tanfolyamon a kompetenciahatárokat szigorúan tartjuk, tehát egyéni, konkrét egészségügyi problémákat érintő kérdésekre nem válaszolunk. Az új Felnőttképzési törvény miatt pedig azt is ki kell emelnünk, hogy a tanfolyam nem a felnőttképzés keretein belül zajlik, nem adunk szakképesítést és a kurzusok nem irányulnak kompetenciafejlesztésre.

Női Biohacking
Ciklusszinkron Program

Élj harmóniában a ciklusoddal és használd a benne rejlő erőt

Ha elakadtál a regisztráció során, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a info@funkcionalisorvoslas.hu e-mail címen!

Részletfizetéssel

2 × 39.990 Ft

bruttó ár

KURZUS

AJÁNDÉKOK

🔒 100% biztonságos fizetés

Egy összegben

74.990 Ft

bruttó ár

KURZUS

AJÁNDÉKOK

🔒 100% biztonságos fizetés

Részletfizetéssel

6 × 13.990 Ft

bruttó ár

KURZUS

AJÁNDÉKOK

🔒 100% biztonságos fizetés

Aggódsz, hogy megéri-e a Ciklusszinkron Program?

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az anyagokat.

Ha az első két modul után valamiért mégsem tetszik a program, és ezt jelzed nekem e-mailben a 1. hét utolsó napján délután 15:00-ig, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel, a program költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

PCOS Program
- A természetes recept

9 lépés a hormonegyensúly, az egészséges anyagcsere és a termékenység felé

Ismét megnyitottuk 05.16-ig!

A helyek száma korlátozott - biztosítsd a tiédet még ma!