Készen állsz, hogy elengedd a PCOS-val való küzdelmet, és megtapasztald az egészség és a vitalitás egészen új szintjeit?

PCOS Táplálkozás Webinárium

Úgy érzed, a makacs túlsúly és a korlátozó diéták karöltve támadják az életminőséged, a testeddel való kapcsolatod? Nem működik semmilyen klasszikus PCOS diéta? Úgy érzed, a sóvárgásaid leküzdhetetlenek, és soha nem lesz normális viszonyod az étellel? 

Szeretnéd tudni azt is, hogy mi erre a megoldás? Akkor semmiképpen ne hagyd ki tavaszi webináriumunkat!

Ingyenes webinárium a PCOS kezelésének egyik legfontosabb alappilléréről, stratégiai fontosságú eleméről az étrendről, Bartha Ákos táplálkozáskutatóval, a Táplálkozás-Beállítás™ átfogó rendszerének alapító tulajdonosával és szakmai vezetőjével.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

Tudtad?

A PCOS egyes eseteiben már az 5%-ot elérő súlycsökkenés is segíthet az ovulációs funkció helyreállításában és az olyan kellemetlen tünetek javításában, mint a fokozott szőrnövekedés, az aknék, vagy a hajhullás.

Ha PCOS-ben szenvedsz, akkor mégis ez a feladat tűnhet a legnagyobb kihívásnak.

Ellentmondó diétás tanácsok, szélsőségesen korlátozó étrendek, elmaradó eredmények jellemzhetik a súlycsökkenés felé vezető utadat. 

Segíteni szeretnénk eligazodni ebben az óriási és megterhelő káoszban!

Ez a webinárium neked szól, ha… 

… Úgy gondolod, hogy a PCOS-ed kezelhetetlen étrendi változtatásokkal, sőt, talán úgy tekintesz magadra, mint akaratgyenge, alkatilag változni képtelen nőre.

… Ha az első tanács, amelyet a PCOS kezelésére kaptál a diéta volt, és ezer módon próbáltál már diétázni, hogy javuljanak a tüneteid, mégsem jártál sikerrel.

… Ha képtelen vagy legyőzni a sóvárgásaid, soha nem érezted még azt, hogy jóllaktál, mindig szénhidrátra vágysz.

… Ha olyan tünetek kezelésére keresed a megoldást, mint például a meddőség, a fokozott szőrnövekedés, az aknék, a hajhullás, vagy éppen a cikluszavarok.

A webináriumon bepillantást kapsz abba, hogy: 

Ők már bizalmat szavaztak nekünk

9,000 +

Résztvevő a webináriumokon

3,177 +

Eladott e-book

4,000 +

résztvevő az élő Minitanfolyamon

11,000 +

Nő a zárt Facebook csoportjainkban

Itt találkozhattál Velünk

Éva Magazin

Endometriózis Magyarország

HVG Extra

This is Redy Blog

Táplálkozás Beállítás

Hisztamin Info

Natural Skin Szakmai nap

Vodafone

NNG

Mit nyerhetsz a részvétellel? 

Ha azt érzed, ezeknek a mondatoknak mindössze irodalmi értéke van számodra, akkor most értél a legjobb részhez:

Lássuk, mit fog mindez jelenteni a színes-szürke hétköznapok váltakozásában? 

Az egyetlen mellékhatása ráadásul ennek az egésznek a jellemzően mindössze pár napig tartó “HOGY LEHET, HOGY EDDIG NEM TUDTAM ERRŐL?” érzés, amely egyeseket még a munkavégzésben is gátolni szokott. Jellemzően spontán átalakul azonban elképesztő lelkesedéssé: hónapokig másra sem vágysz majd, csak arra, hogy ennek az eddig ismeretlen terepnek minden szegletét bebarangold.

Az a jó hírünk, hogy tudunk majd terepet adni ennek a lelkesedésnek is, hiszen a Webináriumot követően megnyitjuk a jelentkezést a PCOS Programba. Ez azt jelenti, hogy már akár idén visszafordíthatod a PCOS legkellemetlenebb tüneteit.

Kik tartják a webináriumot?

Dr Varga Zsuzsanna

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze! A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron.hu alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást, a termékenységtudatról, valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit a kollégáim mondanak, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét- és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Azért kezdtem el kidolgozni ezt a mára hatalmasra duzzadt tudástárat, hogy kezedbe adjam az eszközt, mellyel magabiztosan képviselheted érdekeidet az orvosi rendelőben (és azon kívül is).

Bartha Ákos

Az élelmiszertudományok doktor-jelöltje, élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő, a Táplálkozás-Beállítás™ átfogó rendszerének alapító tulajdonosa és szakmai vezetője

Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikusnak tűnő és bonyolult témaköreivel. Megszerzett tapasztalataimra és megelőző tanulmányaimra alapozva épült fel a Táplálkozás-Beállítás™ többszintű rendszere, mely számos jelentősebb életmód programot, valamint ”terápiás célú” étrendeket is magában foglal.

Mit mondanak azok, akik már korábban részt vettek a webináriumokon?

A webinárium teljesen ingyenes, azonban ahhoz,
hogy részt tudj venni rajta, regisztrálnod kell.

01

Regisztrálj, hogy el tudjuk küldeni a részleteket, hogy hol és hogyan tudsz ONLINE, INGYENESEN csatlakozni az előadáshoz!

02

Írd be a naptáradba a dátumot, és tedd szabaddá magad május 9-én 18:30-20:00 óra között!

03

Küldd el minden olyan NŐ ismerősödnek ezt az oldalt, akinek fontos lehet ez a tudás, hogy minél több Nőhöz eljusson ez az információ!

Maradtak még kérdéseid?

Előre gondolkodtunk, és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a webinárium kapcsán felmerülhet benned.
Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@funkcionalisorvoslas.hu email címen bátran tedd meg!

Május 9-16-ig vissza tudod majd nézni az előadás felvételét, viszont kérdezni csak élőben tudsz, ezért, ha van rá módod csatlakozz hozzánk mindenképpen a webinárium idején élőben!

Gondolj úgy a PCOS-re, mint a tested vészcsengőjére – ha a riadó oka megszűnik, akkor a csengő sem jelez majd többé. Ha sikerül lenyúlnunk a PCOS-t előidéző problémák gyökeréhez, a testednek nem lesz szüksége arra, hogy ilyen óriási amplitúdójú tünetekkel kommunikáljon veled. Természetesen idővel és az életkörülményeid változásával a tünetek visszatérhetnek, de a webinárium ad egy támpontot, és az első lépést a változáshoz, ha ennél többet szeretnél, akkor várunk a PCOS Programban, ennek elvégzése után már sokkal hamarabb leszel képes arra, hogy felismerd az egyensúlyzavar korai tüneteit: így azonnal korrigálhatod a kibillenéseket.

Igen, hiszen az alternatív módszerek remek kiegészítői a gyógyszeres kezelésnek is.

Természetesen igen, SŐT! Hiszen az alternatív módszerek remek kiegészítői a gyógyszeres kezelésnek.

Egyéb kérdésed van? Írj egy e-mailt az info@funkcionalisorvoslas.hu címre és minden felmerülő kérdésedre válaszolunk.

PCOS Program
- A természetes recept

9 lépés a hormonegyensúly, az egészséges anyagcsere és a termékenység felé

Ismét megnyitottuk 05.16-ig!

A helyek száma korlátozott - biztosítsd a tiédet még ma!