fbpx

Online programok

Több programmal várlak benneteket, melyek mindegyike a hormonális egyensúly különböző kérdéseivel foglalkozik, hogy a lehető legteljesebb és legtöbb perspektívát bemutató képet kaphassátok meg a testetekről. A legfrissebb tudást gyűjtöm össze nektek, a cél pedig, hogy megismerd a panaszaid hátterében álló okokat, azokat megértsd és megtaláljuk rá a megoldásokat. Ez nem egy instant terápia, itt nincs varázspirula, helyette viszont van tanulás, önismeret és paradigmaváltás. Általuk adom át neked azt a tudást, amely segítségével összeállíthatod saját magad “kezelési útmutatóját”.

Női Biohacking Program

Használd a ciklusodban rejlő erőt – hormonegyensúly és ciklustudatosság

 

Ismerd meg a ciklusod és élj harmóniában vele! A nőiség hullámzásának megélése olyan erő a kezedben, amelyre mindig vágytál, és amelytől senki nem foszthat majd meg többé. Olyan önismereti utat járhatunk be együtt, amely az élet számtalan helyzetében a segítségedre lesz majd, a frissen megszerzett tudás által pedig önmagad legjobb verzióját ismerheted meg.

PMS Program

Természetes módszerek a PMS tünetek és okok legyőzésére

 

A PMS nem kötelező tartozéka a nőiségünknek, hanem a hormonegyensúly felborulásának eredménye, amelyet táplálkozással, a megfelelő táplálék kiegészítőkkel, a ciklusoddal szinkron életmóddal orvosolhatsz. Továbbra is zajlik majd a menstruációs ciklus négy szakasza, ciklikusan, ahogyan kell, csak most már a PMS tünetei nélkül. Ismerd meg a ciklusod, és a ciklusod titkos nyelvét, értsd meg mit üzen neked, és hogyan funkcionál, mint életjel. Szabadulj meg a PMS-től – mellékhatások nélkül, a tested jelzéseit követve!

Vércukor Egyensúly Program

Legfontosabb lépések a vércukorszint egyensúlyához

 

Az egészséges vércukorszint és inzulinszint az alapja minden hormonegyensúly tervnek. Az egyik legfontosabb lépés, hogy egyensúlyba hozd a hormonjaidat és kezedbe vedd a ciklusod, termékenységed és ami a legfontosabb, az életed irányítását. Ebben a programban megismerheted a cukor és szénhidrátok, valamint a vércukorszint ingadozásának hatásait a menstruációs ciklusra, valamint azt, hogy miként lehet egyensúlyban tartani a vércukorszintet az optimális hormonális működés és az egészség érdekében.

Egészséges Emésztés Program

Boldogabb hormonok és egészségesebb bélrendszer

 

A bélrendszer egészsége központi szerepet játszik a felszívódásban, a hormonháztartásban, az immunrendszer szabályozásában, a vércukorszint egyensúlyában, valamint az elme és a hangulat egészségében. A nők legalább 90%-a tapasztal valamilyen bélrendszeri tünetet, illetve sok olyan probléma van, amiről nem is tudtad, hogy a bélrendszered szerepet játszhat benne. Csatlakozzon hozzánk és foglalkozzunk a női egészség egyik alapvető pillérével, gyógyítsuk meg együtt a bélrendszered!

Iratkozz fel a hírlevélre

Szeretnél értesülni a legújabb bejegyzésekről, kurzusokról,
eseményekről, ingyenes anyagokat kapni?
Akkor iratkozz fel a hírlevélre!