Tudástár

Online Tudásanyagok

Tanulj velem!

Szeretnél még jobban elmélyedni az egészség felé vezető út megtalálásában, szeretnél olyan eszközöket, útmutatást kapni, melyek segítségével visszaszerezheted az egészséged és másokat is inspirálhatsz?

Elérhető tudásanyagaimmal gyakorlatias, lépésről lépésre segítséget nyújtok ahhoz, hogy elérd a céljaid és megtaláld az egészséghez vezető utad. 

Csatlakozz hozzám és kezd el még ma!

Dr. Varga Zsuzsanna

Nem számít, hol tartasz éppen! Lehetsz az út elején, lehet már elindultál, de elakadtál, segítségre, útmutatásra, vagy csak megerősítésre van szükséged, a tananyagok között meg fogod találni, ami Neked szól! 

A küldetésem egyszerű: olyan tudást és eszközöket adni a kezedbe, melyek segítségével visszaszerezheted egészségedet, tested és elméd felett az uralmat, és amelyekkel képes leszel felelősségteljes döntéseket hozni saját és családod testi, lelki egészségével kapcsolatban.

Ingyenes anyagok, hogy az egészség egyszerűbb legyen

A nagyszerű helyettesítők

1

10 dolog, amit érdemes tudni a pajzsmirigyedről

Diagnosztizált pajzsmirigy problémád van, de nem tudod merre indulj? Esetleg olyan tüneteid vannak, amik miatt szóba jöhet, hogy nem optimálisan működik a pajzsmirigyed? Töltsd le ezt az ajándék e-book-ot, és tudj meg 10 érdekességet a pajzsmirigyről!

Rendezd be a konyhád

2

Rendezd be a konyhád!

A konyhád berendezése, felkészítése az egészséges táplálkozásra nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön, de néhány alapvető dologra azért szükséged lesz. Ezek nem csak megkönnyítik, de élvezetesebbé is teszik majd a munkád a konyhában. Nézzük!

Legfontosabb tippjeim

3

Legfontosabb tippjeim az egészséges táplálkozásért, alacsony költségvetésen

Az egészséges táplálkozásnak nem szabadna elérhetetlennek, és nehéznek lennie, ugyanakkor tudom, hogy vannak, akiknek az egészséges ételek ára nem fér bele a költségvetésbe. Ebben a kis kiadványban a kedvenc tippjeimet találod, hogy hogyan is lehet kevesebb pénzből is egészségesen táplálkozni.  Még akkor is, ha csak néhányat kezdesz el használni a következő tippekből, észre fogod venni, hogy mennyi pénzt meg lehet spórolni, ha csak egy kicsit is máshogy kezdesz el gondolkodni az egészséges táplálkozásról. 

Étteremben evés

4

Hogyan együnk egészségesen, amikor nem otthon eszünk - 10 tipp az étteremben evéshez, ha életmódot váltottál

Elmenni valahova vacsorázni, ebédelni, az együtt evés öröme az élet egyik fontos élvezete. Kiszakadni a mindennapokból, élvezni, hogy végre nem neked kell kitalálni, megcsinálni, elmosni, hanem csak az élvezet része marad neked, fantasztikus dolog. A trükkös része sajnos az, hogy elég sok étteremben csak egészségtelen ételeket kapsz, még ha látszólag egészségesnek is tűnnek. Természetesen nem lehetetlen az éttermekben sem egészségesen enni. Íme 10 tipp, hogy hogyan lehetséges mindez.